Kovács a înfuriat-o pe FC Barcelona. Arbitrul român, criticat vehement de Xavi

FC Barcelona „n-a digerat” bine eliminarea din sferturile de finală din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă, marți, de Paris Saint-Germain, 1-4, antrenorul catalan criticându-l vehement pe cel care a fost delegat arbitru la partida cu pricina, românul István Kovács.

 István Kovács i-a înfuriat pe cei de la FC Barcelona (FOTO: EPA)
István Kovács i-a înfuriat pe cei de la FC Barcelona (FOTO: EPA)

„Suntem supăraţi, furioşi! Cartonaşul roşu primit de Araújo este cel care a decis meciul! Am fost bine organizaţi în atac şi în apărare. Pentru mine este prea mult să dai un cartonaş roşu! Este păcat că munca unui sezon întreg trebuie să se încheie din cauza unei decizii de arbitraj. În fotbal există şi eliminări, dar arbitrul a fost foarte slab. Un dezastru! Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem. Nu putem să tăcem”, „a tunat” Xavi Hernández la adresa lui Kovács.

„Arbitrajul a fost extrem de prost, nu a înțeles jocul”

Nici Xavi nu a scăpat de cartonașul roșu, manifestându-se agresiv pe teren și lovind chiar un panou de publicitate, însă supărarea lui s-a rezumat la eliminarea lui Araújo, care crede că a stricat un meci „frumos şi spectaculos”.
„Araújo a încercat să se dea la o parte, iar Barcola s-a lăsat să cadă. La modul în care fotbalul este atât de echilibrat, să joci 11 contra 10 este practic imposibil. Pentru mine, eliminarea a stricat un meci frumos şi spectaculos. Am dat dovadă de mândrie şi caracter, dar este aproape imposibil împotriva unei echipe de acest nivel. (...) Arbitrajul a fost extrem de prost, i-am spus, nu a înțeles jocul”, a mai spus antrenorul catalan. 
„Gravele erori defensive ale FC Barcelona şi deciziile controversate ale arbitrului român István Kovács au îngropat visul european al unei echipe care şi-a entuziasmat enorm fanii, dar care nu a reuşit să o elimine pe PSG”, a remarcat și sport.es despre calificarea lui PSG, după ce în tur scorul fusese 3-2 pentru catalani.
În celălalt meci al serii, Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, învingând Atlético Madrid cu 4-2, după ce spaniolii învinseseră cu 2-1 în tur. Semifinalele competiției se vor disputa pe 30 aprilie, respectiv 7 mai, în vreme ce ultimul act se va juca pe 1 iunie pe stadionul Wembley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net