Spectacol în Liga Campionilor. „Recital” de goluri la Real-City și Bayern-Arsenal

Ultima actualizare:

Liga Campionilor a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde Real Madrid a încheiat la egalitate duelul cu Manchester City, 3-3, în vreme ce partida dintre Bayern München și Arsenal Londra s-a terminat tot cu o remiză, 2-2, ambele disputat marți. 

Real Madrid și Manchester City au făcut un meci de zile mari (FOTO: EPA)
Real Madrid și Manchester City au făcut un meci de zile mari (FOTO: EPA)

Goluri reușite de Real și City au fost unul mai spectaculos decât altul, au bucurat privirea - în vreme ce pentru City au marcat Bernardo Silva ('2), Phil Foden ('66) şi Joško Gvardiol ('71), Real s-a remarcat prin Eduardo Camavinga ('12), Rodrygo Goes ('14) şi Federico Valverde ('79). În cele din urmă, partea secundă din dubla întâlnire va avea loc, pe 17 aprilie, la Manchester. 
De cealaltă parte, Bayern a plecat cu un punct din deplasarea de la Arsenal, după un meci care a început cu un gol al gazdelor, marcat de Bukayo Saka ('12), dar Serge Gnabry a egalat ('18) şi Harry Kane a majorat pentru oaspeți ('32). Cel care „a închis” tabela a fost, însă, Leandro Trossard ('76), urmând ca returul să se joace la München, tot pe 17 aprilie.

 „Pe Bernabéu nu se termină niciodată”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au avut doar cuvinte de laudă despre meciul de fotbal în care s-au dat nu mai puțin de șase goluri, amândoi fiind optimiști în privința calificării în semifinalele din Liga Campionilor. „A fost un meci pe care puteam să-l câştigăm, pentru că am avut şansa de a înscrie golul de 3-1, dar a fost şi un meci pe care puteam să-l pierdem. Este un rezultat echitabil pentru ceea ce au produs ambele echipe. A fost un meci foarte bun din partea noastră, competitiv, până când nu am mai avut energia de a apăsa sus. Au marcat două goluri mari, dar noi am avut curajul să revenim în joc. Acum, avem un uşor dezavantaj, pentru că jucăm în deplasare, dar suntem încrezători că putem repeta acelaşi joc şi acolo”, a declarat Ancelotti la conferinţa de presă. La rândul său, antrenorul „cetăţenilor”, Guardiola, s-a declarat încântat de prestaţia echipei sale: „Sunt atât de periculoşi în tranziţie, încât pot oricând să marcheze mai multe goluri, dar noi am controlat foarte bine jocul. Este imposibil să controlezi totul împotriva lui Real Madrid. Bernabéu este un stadion special! La 3-2 crezi că meciul este aproape terminat, dar aici nu se termină niciodată”. Întrebat de către un jurnalist dacă s-a simţit „frustrat” de rezultat, Guardiola a răspuns diplomat: „Totul este în regulă. Acesta este Bernabéu, prietene, tu vii din Anglia, nu ştii ce înseamnă să joci pe Bernabéu. Să marchezi trei goluri aici este foarte special”, adăugând: „La Manchester, meciul va fi sold out, fanii noştri ne vor ajuta să marcăm un gol şi noi vom încerca să facem restul. Este simplu, echipa care va câştiga va fi în semifinale”.
Semifinalele Ligii Campionilor se vor disputa în dublă manșă, pe 30 aprilie și 7 mai, în vreme ce finala va fi, pe 1 iunie, pe stadionul Wembley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net