Real, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins City la penalty-uri

Ultima actualizare:

Real Madrid și-a asigurat prezența în semifinale în Liga Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, Manchester City, scor 4-3. Meciul s-a decis în urma loviturilor de departajare, după ce la finele timpului regulamentar tabela arăta 1-1. În tur, cele două formații încheiaseră la egalitate, 3-3. 

Real Madrid a învins Manchester City la penalty-uri (FOTO: EPA)
Real Madrid a învins Manchester City la penalty-uri (FOTO: EPA)

„Perla” campioanei en-titre a Europei, Erling Haaland, n-a mai reușit să facă diferența decisiv pe parcursul meciului, încheiat 1-1 la finele timpului regulamentar, iar mai departe Real o va înfrunta pe Bayern München în semifinale. 
„Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile. Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea «morţi», dar Real nu moare niciodată! Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna”, a declarat tehnicianul lui Real, Carlo Ancelotti.

Istoria, de partea lui Real Madrid

La rândul său, Pep Guardiola a mulţumit jucătorilor, spunând că aceştia au dat tot ce au putut. „Le mulţumesc jucătorilor mei din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali. Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului. Am dat totul, aşa că nu am niciun regret”.
Real Madrid numără în palmaresul său nu mai puțin de 14 trofee de Liga Campionilor, bifând o nouă performanță importantă în meciul cu Manchester City - de altfel, spaniolii au reușit să elimine deținătoarea trofeului de fiecare dată când a întâlnit-o, prima dată petrecându-se în 1998 cu Borussia Dortmund.
Semifinalele competiției se vor disputa pe 30 aprilie, respectiv 7 mai, în vreme ce ultimul act se va juca pe 1 iunie pe stadionul Wembley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net