La un pas de tragedie: emoții în Serie A, după ce un jucător s-a prăbușit pe teren

Zeci de mii de oameni și-au ținut respirația în partea a doua a meciului de fotbal dintre Udinese și AS Roma, disputat duminică pe terenul celei dintâi și contând pentru etapa cu numărul XXXII din Serie A. La un moment dat, unul dintre jucătorii oaspeților „s-a prăbușit” pur și simplu pe teren, dând mari emoții celor prezenți.

Jucătorul a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, ajungând de urgență la spital (FOTO: Youtube)
Jucătorul a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, ajungând de urgență la spital (FOTO: Youtube)

În minutul 70, Evan Ndicka a fost văzut căzând din picioare, după ce fundașul central a dus mâna la piept de două ori, ca în cele din urmă „să se prăbușească” pe gazon. Arbitrul Luca Pairetto a oprit meciul imediat, iar medicii au intrat de grabă pe teren, în vreme ce ivorianul de origine franceză în vârstă de 24 de ani a fost scos cu targa de pe teren, conştient însă, făcând semne publicului din Italia că este în ordine.

Meciul, suspendat definitiv la scorul de 1-1

Imediat, antrenorul Romei, Daniele De Rossi, a mers la Ndicka pentru a se asigura de starea acestuia, apoi au avut loc discuţii între el, arbitru şi Gabriele Cioffi, antrenorul lui Udinese. Cum jucătorii celor două echipe erau şi ei destul de afectați de cele întâmplate, s-a luat decizia ca meciul să fie suspendat definitiv, la scorul de 1-1, înregistrat în momentul incidentului.
În cele din urmă, AS Roma a informat publicul că Ndicka a fost transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia, primele informații, neconfirmate, indicând un preinfarct - o electrocardiogramă a arătat o problemă cardiacă, dar nu a fost nevoie de utilizarea unui defibrilator - Ndicka nu și-a pierdut cunoștința și viața sa nu este în pericol, potrivit datelor furnizate în urma controlului amănunțit. De altfel, starea lui s-a îmbunătățit considerabil și, ulterior, a fost publicată o poză cu fundașul lui AS Roma, optimist și pregătit pentru recuperare. 

Evan Ndicka, în curs de recuperare (FOTO: Facebook)
Evan Ndicka, în curs de recuperare (FOTO: Facebook)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net