Cu cine se va duela FCSB, dacă ajunge în turul 3 preliminar din Liga Campionilor

FCSB și-a aflat posibilele adversare din turul trei preliminar din Liga Campionilor, considerând că formația de lângă București va ajunge în acea fază a competiției. Între timp, gruparea are programat duelul din tur cu Maccabi Tel-Aviv, marți, de la ora 20.30, pe ProTV.

FCSB și-a aflat posibilele adversare din cupele europene (FOTO: Sportpictures)
FCSB și-a aflat posibilele adversare din cupele europene (FOTO: Sportpictures)

Echipa care își va asigura accesul în turul trei preliminar se va duela cu formația care se va impune în meciurile dintre irlandezii de la Shamrock Rovers FC şi echipa cehă Slavia Praga, partidele din turul trei preliminar urmând să se dispute pe 6/7 august, respectiv 13 august.

„Nicio echipă din lume nu e la capacitate 100%”

„Este doar o primă repriză a acestei duble. Din punctul meu de vedere, calificarea se va decide în meciul retur cu Maccabi. Acum, jucăm acasă împotriva unei echipe bune. Am analizat-o, are un joc similar cu al nostru. Le place să aibă posesia şi să facă presing sus. Cred că trebuie să fim foarte agresivi, concentraţi şi să arătăm o atitudine bună, pentru că detaliile fac diferenţa în astfel de meciuri. Însă, repet, nimic nu se va decide acum. La începutul sezonului, nicio echipă din lume nu este la capacitate 100%, aşa că este normal. Însă, zi după zi, săptămână după săptămână, trebuie să ne îmbunătăţim jocul, să muncim. Vom da totul şi sper să prindem cea mai bună formă a noastră. Cine nu poate fi învins în fotbal? Toate echipele pot fi învinse, de aceea consider că e foarte important ce facem noi pe teren. Este important ce facem noi. Cu siguranţă ne dorim foarte mult să trecem în faza următoare a competiţiei”, a declarat antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous.
„Jucătorii mei sunt dedicați, suntem pregătiți. Ne respectăm adversarul, dar vom încerca să câștigăm meciul. Nu cred că un singur jucător poate face diferența. Au o organizare bună cei de la FCSB, au mulți jucători periculoși”, s-a rezumat să spună tehnicianul lui Maccabi Tel-Aviv, sârbul Žarko Lazetić.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
poza nationala plimbare jpg
Mircea Lucescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net