"Descompunerea" lui Maradona, în fotografii de colecţie!


  Maradona a fost de nestăpânit în tribune la meciul Argentina - Nigeria
Maradona a fost de nestăpânit în tribune la meciul Argentina - Nigeria

La 57 de ani, celebrul Diego Armando Maradona a fost măscăriciul meciului Argentina – Nigeria (2-1), care a salvat naţionala lui Messi de o eliminare ruşinoasă la Cupa Mondială din Rusia.

Un meci decisiv al Argentinei cu Maradona printre spectatori poate fi oricând subiectul unui film tragicomic. Aşa s-a întâmplat şi marţi seară, la Sankt-Petersburg, acolo unde „pumele” au izbutit să treacă de grupe la CM 2018 datorită unui gol marcat în minutul 86. Evenimentele dramatice din teren au fost acompaniate de circul lui Maradona din tribune.


  Diego Maradona, nostalgic după perioada în care era fotbalist
Diego Maradona, nostalgic după perioada în care era fotbalist

Încă de când şi-a făcut apariţia în arenă, legenda argentiniană a acaparat atenţia, Diego afişând un „cearşaf” în care apărea o poză de-a sa de pe vremea când făcea furori ca fotbalist.Bineînţeles, cei aflaţi în preajma lui „El Pibe d'Oro” s-au înghesuit să facă poze cu excentricul Maradona. Golul rapid marcat de Leo Messi în poarta Nigeriei a declanşat isteria în rândul fanilor argentinieni, cu Maradona în frunte.


  Maradona, după golul de 1-0 marcat de Messi
Maradona, după golul de 1-0 marcat de Messi

Cu ochii ieşiţi din orbite, acesta şi-a încrucişat mîinile la piept în semn de mulţumire adresată divinităţii, după care mai avea puţin şi sărea peste balustrada de protecţie. Apoi, complet epuizat, Maradona şi-a permis un scurt moment de odihnă, camerele TV surprinzându-l dormitând la finalul primei reprize.


  Maradona dă senzaţia că doarme în timpul meciului
Maradona dă senzaţia că doarme în timpul meciului

Au fost trăiri şi emoţii pe care Maradona le-a resimţit. Astfel, din cauza unor dureri la gât, doctorii i-au recomandat la pauză să nu mai revină în tribune. „Cum puteam să fac aşa ceva?”, a declarat ulterior marele Diego. Lesne de imaginat ce era în inima sa la 1-1, scor la care Argentina era eliminată şi Nigeria calificată.


  Maradona, după golul de 2-1 marcat în minutul 86
Maradona, după golul de 2-1 marcat în minutul 86

A venit însă minutul 86 şi golul eliberării marcat de fundaşul Rojo. Eliberat a fost şi Maradona, cu gesturi suburbane, adresate probabil tuturor celor care au criticat naţionala Argentinei. În euforia calificării, Diego Maradona a cedat din nou fizic şi a fost ajutat să părăsească stadionul. Ca urmare, a intrat imediat pe mâna medicilor, dându-le mari emoţii celor prezenţi. Dacă Maradona a reacţionat aşa la un meci din grupe, oare ce va face dacă Argentina va reuşi să câştige titlul mondial?


  Maradona a avut nevoie de îngrijiri medicale
Maradona a avut nevoie de îngrijiri medicale

S-a zvonit inclusiv că Maradona a fost dus la spital, lucru negat de argentinian câteva ore mai târziu. „Sunt bine, în drum spre Moscova”, a precizat acesta pe o reţea de socializare, postând şi o fotografie făcută în avion. „Mă durea foarte tare zona gâtului, am suferit o decompensare (n.r.: stare de epuizare a organismului). Vă trimit o sărutare şi vă rog să mă iertaţi pentru sperietură”, le-a explicat Maradona fanilor săi. În miez de noapte, fostul fotbalist i-a transmis un mesaj vocal şi iubitei sale, pentru a o linişti: „Nu ştiu cum au apărut poze în care mi se face o injecţie, e o prostie. E ora trei dimineaţa şi ajungem la Moscova fără probleme, fără alcool şi fără alte lucruri. Important e ca tu să stai liniştită”.

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png