"Descompunerea" lui Maradona, în fotografii de colecţie!

simeon stalpnicul png
Maradona a fost de nestăpânit în tribune la meciul Argentina - Nigeria

La 57 de ani, celebrul Diego Armando Maradona a fost măscăriciul meciului Argentina – Nigeria (2-1), care a salvat naţionala lui Messi de o eliminare ruşinoasă la Cupa Mondială din Rusia.

Un meci decisiv al Argentinei cu Maradona printre spectatori poate fi oricând subiectul unui film tragicomic. Aşa s-a întâmplat şi marţi seară, la Sankt-Petersburg, acolo unde „pumele” au izbutit să treacă de grupe la CM 2018 datorită unui gol marcat în minutul 86. Evenimentele dramatice din teren au fost acompaniate de circul lui Maradona din tribune.

simeon stalpnicul png
Diego Maradona, nostalgic după perioada în care era fotbalist

Încă de când şi-a făcut apariţia în arenă, legenda argentiniană a acaparat atenţia, Diego afişând un „cearşaf” în care apărea o poză de-a sa de pe vremea când făcea furori ca fotbalist.Bineînţeles, cei aflaţi în preajma lui „El Pibe d'Oro” s-au înghesuit să facă poze cu excentricul Maradona. Golul rapid marcat de Leo Messi în poarta Nigeriei a declanşat isteria în rândul fanilor argentinieni, cu Maradona în frunte.

simeon stalpnicul png
Maradona, după golul de 1-0 marcat de Messi

Cu ochii ieşiţi din orbite, acesta şi-a încrucişat mîinile la piept în semn de mulţumire adresată divinităţii, după care mai avea puţin şi sărea peste balustrada de protecţie. Apoi, complet epuizat, Maradona şi-a permis un scurt moment de odihnă, camerele TV surprinzându-l dormitând la finalul primei reprize.

simeon stalpnicul png
Maradona dă senzaţia că doarme în timpul meciului

Au fost trăiri şi emoţii pe care Maradona le-a resimţit. Astfel, din cauza unor dureri la gât, doctorii i-au recomandat la pauză să nu mai revină în tribune. „Cum puteam să fac aşa ceva?”, a declarat ulterior marele Diego. Lesne de imaginat ce era în inima sa la 1-1, scor la care Argentina era eliminată şi Nigeria calificată.

simeon stalpnicul png
Maradona, după golul de 2-1 marcat în minutul 86

A venit însă minutul 86 şi golul eliberării marcat de fundaşul Rojo. Eliberat a fost şi Maradona, cu gesturi suburbane, adresate probabil tuturor celor care au criticat naţionala Argentinei. În euforia calificării, Diego Maradona a cedat din nou fizic şi a fost ajutat să părăsească stadionul. Ca urmare, a intrat imediat pe mâna medicilor, dându-le mari emoţii celor prezenţi. Dacă Maradona a reacţionat aşa la un meci din grupe, oare ce va face dacă Argentina va reuşi să câştige titlul mondial?

simeon stalpnicul png
Maradona a avut nevoie de îngrijiri medicale

S-a zvonit inclusiv că Maradona a fost dus la spital, lucru negat de argentinian câteva ore mai târziu. „Sunt bine, în drum spre Moscova”, a precizat acesta pe o reţea de socializare, postând şi o fotografie făcută în avion. „Mă durea foarte tare zona gâtului, am suferit o decompensare (n.r.: stare de epuizare a organismului). Vă trimit o sărutare şi vă rog să mă iertaţi pentru sperietură”, le-a explicat Maradona fanilor săi. În miez de noapte, fostul fotbalist i-a transmis un mesaj vocal şi iubitei sale, pentru a o linişti: „Nu ştiu cum au apărut poze în care mi se face o injecţie, e o prostie. E ora trei dimineaţa şi ajungem la Moscova fără probleme, fără alcool şi fără alte lucruri. Important e ca tu să stai liniştită”.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Lucrările pe Valea Oltului la structura DN7 în Sibiu Foto DRDP Brașov jpg
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg