Englezii și-au petrecut ziua liberă între cumpărături și Muzeul Ermitaj

Ultima actualizare:

    Vardy s-a plimbat pe plajă alături de familie
Vardy s-a plimbat pe plajă alături de familie

Urmăriți de fotografi și de ziariști, oamenii lui Gareth Southgate au fost la cumpărături, au stat la taclale în cafenele și au făcut o vizită la Muzeul Ermitaj din Sankt-Petersburg în ziua de după victoria (2-1) din meciul cu Tunisia

Unii dintre fotbaliștii englezi s-au plimbat pe plaja din Repino, stațiunea balneară în care și-au stabilit tabăra. În această postură s-a aflat Jamie Vardy (31 de ani), jucătorul lui Leicester avându-i alături pe cei doi copii și soția lui, Rebekah. Alții, precum Rashford și Lingard, au preferat să mergă la cumpărături în Sankt-Petersburg, oraș aflat la 40 de kilometri la sud de Repino. În timp ce unii au zăbovit la o cafea, pe terase. Un grup de fotbaliști din care au făcut parte Gary Cahill, Eric Dier, Fabian Delph, Jordan Henderson și Ruben Loftus-Cheek a profitat de ziua liberă pentru a face o vizită la Muzeul Ermitaj.  

Antrenorul Southgate s-a accidentat

Spre uluiala tuturor, antrenorul Angliei, Gareth Southgate, a suferit o accidentare în ziua liberă! Plecat să alerge, acesta și-a luxat umărul drept… ”Bine că mi s-a întâmplat mie și nu unui jucător”, a spus cel care a fost căpitanul lui Middlesbrough în semifinala Cupei UEFA cu Steaua din 2006. ”Nu voi putea să mă bucur la gol în viitor. Medicul mi-a spus că nu-mi recomandă să ridică pumnul spre cer”, a glumit acesta.   Anglia va disputa următorul meci duminică, 24 iunie, la ora 15.00, cu Panama. 

Beckham vede o finală Anglia – Argentina

Fost component al echipei Angliei, David Beckham o vede pe aceasta disputând finala ediției 2018 a Campionatului Mondial. ”Voi paria, bineînțeles, pe victoria noastră. Însă fiindcă sunt atașat țării mele. Cred că Argentina va înfrunta Anglia în finală”, a declarat Beckham în timpul unui eveniment organizat la Beijing de liga universitară de fotbal din China. Campioană mondială în 1966, pe teren propriu, Anglia n-a mai disputat o altă finală de CM. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net