Epopeea lui Cristiano Ronaldo la United se încheie. Anunțul făcut de club

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Ceea ce s-a dovedit a fi o mare provocare, revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United va deveni, foarte curând, de domeniul trecutului.

Cristiano Ronaldo reușește „să evadeze” de la Manchester United (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo reușește „să evadeze” de la Manchester United (FOTO: Getty Images)

Clubul de pe Old Trafford a anunțat, marți, că îi va permite portughezului să plece, așa cum fotbalistul a tot încercat, încă de la începutul anului. Printr-un comunicat emis la ceas de seară, Manchester United spune cu subiect și predicat cum atacantul este liber: „Ronaldo va pleca de la United! Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat. Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren”„După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele mai bune lui Manchester United”, a punctat și Cristiano Ronaldo, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Recent, Cristiano Ronaldo a spus lucrurilor pe nume și, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, a vorbit despre tot ceea ce îl deranjează la Manchester United: „Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat. De când a plecat Sir Alex Ferguson, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm.  Fanii ar trebuie să știe adevărul de la mine. Vreau ce e mai bine pentru Manchester United. Dar sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și, mai nou, Arsenal. N-am putut să fac pregătirea de vară din cauza unei probleme de familie. Conducătorii nu m-au crezut, asta m-a durut. Am stat o săptămână în spital, dar ei s-au îndoit de cuvintele mele.  Fetița mea nou-născută a fost bolnavă, a trebuit să fiu acolo pentru familia mea. N-o să neglijez niciodată sănătatea familiei mele pentru fotbal! Niciodată! Nici acum, nici peste 10 ani”, preciza atunci ibericul, declarațiile sale făcând înconjurul lumii. 

Vestea este cum nu se poate mai bună pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo având acum toate șansele să dea maximum pe teren, fiind eliberat mental de povara clubului unde nu se mai regăsea deloc. Naționala lui CR7 va debuta la Campionatul Mondial din Qatar, joi, de la ora 18.00, pe TVR1, împotriva reprezentativei din Ghana. Ibericii mai împart grupa cu Uruguay și Coreea de Sud. Programul complet al CM Qatar 2022 și rezultatele meciurilor sunt disponibile aici

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net