Farul și-a aflat adversara din Liga Campionilor. Cu cine se va duela Hagi

Ultima actualizare:

Campioana României ar fi putut avea mai mult noroc la tragerea la sorți, organizată marți, în Elveția, la Nyon. Concret, Farul Constanța va juca împotriva campioanei din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol. Meciul va conta pentru turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, iar prima manșă se va disputa pe 11/12 iulie, în timp ce returul se va juca pe 18/19 iulie.

Gică Hagi și-a aflat adversara din Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)
Gică Hagi și-a aflat adversara din Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)

Totuși, Farul Constanța e aproape de două ori mai bine cotată decât adversara sa, în privința valorii lotului: dacă în cazul grupării lui Hagi jucătorii depășesc 21 de milioane de euro, în ceea ce privește formația de dincolo de Prut, fotbaliștii valorează puțin peste 13 milioane de euro. Cel mai valoros de la Sheriff Tiraspol este atacantul nigerian Rasheed Akanbi, aproximat la 1,2 milioane de euro, în vreme ce Farul îl are pe mijlocașul defensiv Tudor Băluță, de 2,8 milioane de euro. 

A învins-o pe Real Madrid în Liga Campionilor, în urmă cu doi ani

Gruparea românească a evitat nume precum Ferencváros TC, Ludogoreț Razgrad, FC BATE Borisov sau Maccabi Haifa. Totuși, Sheriff Tiraspol impresiona, în urmă cu doi ani, când reușea să o învingă pe Real Madrid, în grupele din Liga Campionilor.
De asemenea, miercuri, de la ora 15.00, gruparea lui Gheorghe Hagi îşi va afla și posibilul adversar din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Dat fiind că o va întâlni pe Sheriff Tiraspol în prima rundă, Farul Constanța va fi, miercuri, în urna capilor de serie la tragerea la sorţi pentru următoarea fază a competiției. În cazul în care nu vor reuși să treacă de adversara lor, constănțenii ar mai avea o șansă în Conference League, mai exact în turul doi preliminar al competiției. Tragerea la sorţi pentru faza respectivă este programată tot miercuri, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net