FC Barcelona, pusă la punct de Bayern. Rezultatele din grupele Ligii Campionilor

Bayern München a fost învincibilă în partida cu FC Barcelona, disputată marți, pe teren propriu și contând pentru etapa a doua din grupele Ligii Campionilor.

Robert Lewandowski (alb) a plecat învins de pe terenul fostei echipe (FOTO: EPA)
Robert Lewandowski (alb) a plecat învins de pe terenul fostei echipe (FOTO: EPA)

Bavarezii s-au impus cu 2-0, hotărând soarta meciului în doar patru minute, grație lui Lucas Hernandez (50') și Leroy Sane (54'). În urma acestei partide, catalanii au ajuns la nouă înfrângeri în fața lui Bayern, în cea mai importantă competiție intercluburi din lume. 

Meciul n-a fost unul de bun-augur pentru Robert Lewandowski, care a fost învins de fosta sa echipă, unde a petrecut opt sezoane. Cu toate că la FC Barcelona face furori, pe terenul bavarezilor n-a reușit mare lucru, în ciuda câtorva șanse de gol. „A fost o seară grea. Acum este timpul să ne concentrăm asupra viitorului”, a comentat atacantul polonez pe contul său de Instagram. 

Robert Lewandowski, dat uitării de fosta echipă

„În prima repriză, nu am găsit soluţii. Am avut trei sau patru mingi bune. A trebuit să ne bazăm pe portarul nostru (n.r. Manuel Neuer). În repriza secundă, am fost mai agresivi şi am avut mai multă încredere în noi. Am reuşit să marcăm repede două goluri. Practic, am câştigat datorită eficienţei mai mari. 

Am văzut că a fost periculos (n.r. Robert Lewandowski), în prima repriză. Însă cei doi fundaşi centrali ai noştri au reuşit să-l ţină sub control. Sunt fericit că nu a marcat împotriva noastră, în seara asta. Însă, Lewandowski joacă acum la un alt club, iar eu trebuie să am grijă de jucătorii mei”, a declarat antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann.

Bayern conduce Grupa C cu șase puncte, fiind urmată de FC Barcelona și Inter cu câte trei puncte, Viktoria Plzeň fiind pe zero. 

Rezultatele de marți, din Liga Campionilor

Viktoria Plzeň - Internazionale Milano: 0-2
Sporting Lisabona - Tottenham Hotspur: 2-0
Bayern München - FC Barcelona: 2-0
FC Porto - Club Brugge: 0-4
Bayern Leverkusen - Atlético Madrid: 2-0
FC Liverpool - Ajax Amsterdam: 2-1
Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt: 0-1

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net