Gigi Becali: „Orice ban care poate fi câștigat, vreau să-l câștig. Totul e pentru bani”

Ultima actualizare:

Aventura FCSB în Liga Campionilor s-a încheiat în turul 3 preliminar. Pe teren propriu, cei aproape 30.000 de fani aproape că au turnat plumb în picioare favoriților, care au fost învinși cu 3-2 de Sparta Praga. „Roș-albaștrii” vor juca în continuare în play-off-ul Ligii Europa.

Gigi Becali a recunoscut mereu că e interesat doar de banii din fotbal (FOTO: Profimedia)
Gigi Becali a recunoscut mereu că e interesat doar de banii din fotbal (FOTO: Profimedia)

Când ești condus cu 3-0 la pauză pe propriul teren, nu prea te mai gândești că ai șanse să revii și să obții calificarea în faza următoare a unei cupe europene. Bucureștenii, însă, au ieșit mult mai proaspeți de la vestiare și au reușit să marcheze două goluri, prin Olaru (min. 60) și prin Edjouma (min. 85), reușite care le-au dat mari speranțe fanilor lor. Numai că al treilea gol, care ar fi trimis partida în prelungiri, nu a mai picat, așa că Sparta e formația care va merge în play-off-ul Ligii, pentru a se lupta cu Malmo pentru calificarea în grupe. În ceea ce o privește pe FCSB, aceasta va juca în play-off-ul Ligii Europa, contra austriecilor de la LASK Linz.

După eliminare, patronul FCSB, Gigi Becali, era mai puțin supărat decât era de așteptat, și asta pentru că, dacă ajunge în grupele Ligii Europa, echipa sa tot se va alege cu cel puțin 10 milioane de euro. Iar omul de afaceri nu se ascunde, spunând oricui vrea să audă că banii sunt ceea ce-l mână pe el în fotbal. „Asta e situaţia. Am luat gol din corner aiurea, niciun cap nu a fost dat cu putere, al doilea gol a fost cadou şi asta e. În prima repriză n-am avut benzile, Băluţă şi Ştefănescu n-au contat, eram cu doi oameni în minus pe teren. Când ajungea mingea la Ştefănescu, balonul se ducea la adversar şi uite aşa. Băluţă se ascundea de joc, îi era frică de toţi", a spus, amăgit, Gigi Becali, după ce FCSB s-a dus în play-off-ul Europa League.

„Nu e mare diferența. Dacă treceam de Sparta și intram apoi în Europa League, luam vreo 5 milioane de euro în plus. Sunt buni și ăștia. Cu tot ce luăm, sunt vreo 10 milioane. Vreau să câștig bani! Am spus totul. De ce să sacrificăm, dacă iau bani. Nu sunt mulți, dar sunt. Poți să ieși din grupe și să iei ceva. Orice victorie e 800.000. Nu sunt bani 800.000? Orice ban care poate fi câștigat, vreau să-l câștig. Totul e pentru bani. Acum vreau bani ca să fac echipă puternică. Acum să vedem ce bani câștigăm”, a declarat Becali la Digi Sport.

Gigi Becali, supărat că nu a putut face formația de start cum a dorit

Într-o altă intervenție, dar la Prima Sport, el era supărat că nu a putut face formația de start așa cum și-a dorit. „N-am jucat cum trebuia eu să joc, că aşa a zis staff-ul, că dacă joacă Popa şi David şi după nu avem schimbări. Atunci, asta e situaţia. Normal că regret. Am şi zis că dacă noi aşa am dominat acolo, în tur, atunci de ce să nu jucăm aşa? Popa a câştigat toate duelurile, în stânga s-a bătut Miculescu, dar Băluţă se ascundea de joc. Au zis că nu avem schimbări dacă jucăm cu Miculescu şi Popa. Bine, mă, uite. Nu sunt supărat pe ei, că sunt supărat pe mine. Nimeni nu m-a obligat să joc cum au zis ei. Atât timp cât am făcut ce au spus ei, atunci mă supăr pe mine, că am acceptat. Dar altă dată nu mai...!”, a mai spus Gigi Becali, conform orangesport.ro.

La finalul partidei, Lixandru era șocat de cât de slab a jucat echipa lui în prima repriză. „În prima parte a fost un joc execrabil din partea noastră, cu gol din corner. Am încercat după pauză să revenim, dar nu s-a mai putut. Acum trebuie să ne ridicăm, să stăm cu capul sus şi să ne concentrăm pentru play-off-ul din Europa League. Nu ar fi fost o minune să ne calificăm, dar era foarte greu, eram aproape, zic eu, dar nu s-a întâmplat”, a declarat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net