Ieri spera la un contract la Barcelona, azi se ascunde în buncăr cu iubita gravidă

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul naște drame înfiorătoare. Una dintre ele este cea trăită de una dintre speranțele clubului Șahtior Donețk, Georgiy Sudakov. Acesta este blocat împreună cu soția gravidă într-un buncăr din Kiev.

Sudakov și iubita lui, la interval de două luni (FOTO: Instagram/ fernandovalentecoach)
Sudakov și iubita lui, la interval de două luni (FOTO: Instagram/ fernandovalentecoach)

În vârstă de 19 ani, Sudakov părea că are toată lumea la picioare în urmă cu o lună și jumătate. Legitimat la echipa secundă a clubului Șahtior Donețk, el avea semnale că va face curând pasul spre echipa mare, pentru că este considerat un talent imens, care ar putea oricând să fie vândut către o formație de top din Europa. Izbucnirea războiului a frânt însă orice speranță a ucrainenilor, care acum trebuie să aibă grijă de viața lor. Așa face și Sudakov, care împreună cu iubita lui, Liza, care este gravidă, și-a petrecut ultimele săptămâni într-un buncăr din Kiev. Acolo unde singura fericire poate veni atunci când nu se zguduie pământul din cauza bombelor.

Antrenorul Fernando Valente i-a publicat povestea

Cazul lui a fost prezentat de antrenorul său de la echipa secundă a fostei campioane a Ucrainei, portughezul Fernando Valente. Acesta a publicat o imagine sfâșietoare cu jucătorul și iubita lui, îmbrățișați, pe o bancă dintr-un buncăr.

Sudakov e cel mai mare talent cu care am lucrat, e internațional de tineret ucrainean și, de curând, și-a prelungit contractul cu Șahtior până în 2026, Un băiat fantastic, ce așteaptă un copil alături de soția sa, Liza. Aveau visuri, care le-au fost răpite și acum se află într-un buncăr din cauza unui război fără sens. Plâng și mă rog pentru acest cuplu și pentru toți tinerii jucători și prieteni pe care i-am lăsat în Ucraina, cei care m-au făcut fericit în ultimii doi ani. Inima mea este frântă”, a scris, pe Instagram, Fernando Valente.

Descoperindu-i postarea, cei din presa portugheză l-au interpelat pe tehnician, care a povestit mai multe, conform celor de la AS.com: ”Sudakov este un copil cu un potențial enorm, poate juca pentru Manchester City sau pentru Barcelona. Este cel mai mare talent cu care am lucrat și e jucătorul cu care am cea mai strânsă relație. Pe telefon, am o poză cu el și iubita sa, dinainte de război, în care ambii erau fericiți. Acum ceva timp, mi-a trimis o altă poză, în care se află, triști, în buncăr. De fiecare dată când văd pozele încep să plâng”, a spus Fernando Valente, confirmându-și astfel postarea de pe Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net