Gravida fotografiată în timp ce era scoasă pe targă și-a pierdut viața. Nici copilul nu a putut fi salvat

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O femeie însărcinată și copilul ei și-au pierdut viața, după ce un atac aerian rusesc a lovit o maternitate din Ucraina.

Mariupol Profimedia jpg

Imaginile arată o femeie care este pe targă lângă maternitatea ce a fost atacată de către ruși, țipând că nu mai merită să trăiască, după ce copilul ei ce se afla în pântece și-a pierdut viața.

Femeia care era acuzată de Rusia „că se preface” a murit

Atacul aerian a avut în vedere distrugerea maternității din Mariupol, unde alte trei persoane și-au pierdut viața. Aceștia se numără printre cei 1663 de civili ce au murit de când Vladimir Putin a ordonat armatei Federației Ruse să inainteze în Ucraina, potrivit informațiilor oferite de Ministerul Apărării din Regatul Unit. 

Femeia care sângera și cu sarcina la vedere a fost văzută transportată pe o targă pe lângă mai multe mașini arse și stricate. Ea a fost transportată de urgență la un alt spital, care era și mai aproape de linia frontului, unde medicii au muncit să o țină în viață.

Dându-și seama că își pierde copilul, medicii au spus că le-a strigat: „Omoară-mă acum!”. Chirurgul Timur Marin a găsit pelvisul femeii zdrobit și șoldul detașat. Medicii au dat naștere copilului prin cezariană, dar acesta nu a arătat „niciun semn de viață”.

În haosul de după atacul aerian, medicii nu au avut timp să afle numele femeii înainte ca soțul și tatăl ei să vină să-i ia cadavrul.

„Măcar cineva a venit să o recupereze ca să nu ajungă în gropile comune săpate pentru mulți dintre morții din ce în ce mai mari ai lui Mariupol”, au spus medicii, potrivit The Sun

Atacul aerian de miercuri a fost efectuat în timpul unei perioade de încetare a focului convenită, menită să permită evacuarea civililor din orașul din sudul asediat, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kyrylenko.

Încercările anterioare de a permite civililor să evacueze în siguranță au eșuat , cu imagini îngrozitoare care arată oameni alergând spre adăpost.

Explozia de la spital a fost atât de puternică încât pământul s-a zguduit la mai mult de o milă de explozie.

Imaginile arată un crater enorm lăsat de bombardamente, în timp ce exploziile au distrus ferestrele și o mare parte din fața clădirii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net