Povestea actorului ucrainean Pasha Lee, care s-a stins după ce i-a dat vesta antiglonț unei fetițe

#Război Ucraina-Rusia

Actorul ucrainean Pasha Lee a decedat după ce și-a dat vesta antiglonț unui copil. Acesta a murit pe 6 martie, dar moartea sa a fost la cinci zile după ce a fost victima unui atac.

Pasha Lee / Instagram
Pasha Lee / Instagram

Oleksandra Matviichuk, şefa Centrului pentru Libertăţi Civile, a confirmat prin cadrul platformei Twitter moartea actorului Pasha Lee, după ce trupul acestuia a fost găsit ucis în luptă, fiind ucis în timpul evacuării din orașul Irpin.  

Irpin, orașul aflat la 20 km nord-vest de Kiev, a fost bombardat zile întregi de artileria rusă, cu scene șocante, distrugere și familii care se grăbesc să evadeze.

„Am găsit cadavrul lui Pasha Lee. A ajutat copiii să iasă din case în timpul evacuării oamenilor din Irpin. Evacuarea pe care ruşii au perturbat-o prin bombardarea civililor. Pasha şi-a scos vesta antiglonţ şi i-a pus-o pe copilul pe care-l ducea", a scris Matviichuk pe Twitter.

Cine a fost Pasha Lee?

Pasha Lee a fost un important actor de film, un cântăreț și compozitor. Acesta a activat în cadrul Teatrului Koleso din Kiev.

Lee a jucat în emisiunile TV Star Factory și X-Factor, precum și în o serie de filme, inclusiv lansarea din 2016 SelfieParty, care implică patru studenți care se trezesc într-o secție de poliție după o noapte petrecută în oraș, neștiind cum au ajuns acolo.

Yaroslav Bevzyuk: We found the body of our Pasha Lee. He helped the children get out of the house during the evacuation of people from Irpen. The evacuation that Russians disrupted by shelling civilians. Pasha took off his bulletproof vest and put it on the child he was carrying pic.twitter.com/iDjfKTy4Jc

— Oleksandra Matviichuk (@avalaina) March 13, 2022

Ca tânăr actor în 2006, a jucat într-un film de groază pentru adolescenți numit The Pit, dar mai recent a apărut în comedia Meeting of Classmates.

Cu câteva zile înainte ca Pasha Lee să fie ucis, el a postat un link către o organizație caritabilă pentru refugiați ucraineni, îndemnând oamenii fie să-i abordeze pentru ajutor, fie să se ofere voluntar.

Actorul ucrainean s-a stins la vârsta de 33 de ani, după ce a ajutat armata ucraineană să lupte împotriva invaziei Federației Ruse. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net