Volodimir Zelenski a vizitat un spital plin de soldați răniți. Ce surpriză le-a făcut președintele Ucrainei

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vizitat duminică, 13 martie, un spital în care se află mai mulți soldați răniți în timp ce își apărau patria, în războiul ruso-ucrainean. Iată ce mesaj le-a transmis acesta răniților!

Volodimir Zelenski, în vizită la soldaţii răniţi în război FOTO: president.gov.ua
Volodimir Zelenski, în vizită la soldaţii răniţi în război FOTO: president.gov.ua

Volodimir Zelenski, șeful statului ucrainean, a vizitat, duminică, 13 martie, un spital unde se află mai mulți militari răniţi grav în urma invaziei Federației Ruse din țara lor. Președintele Ucrainei a vorbit cu cei răniți și le-a transmis acestora multe încurajări. Zelenski le-a urat soldaților însănătoșire grabnică, urmând să le facă acestora și o surpriză.

Volodimir Zelenski a vizitat un spital plin de soldați răniți

La unitatea medicală vizitată se află mai mulți militari cu răni grave, suferite în timpul luptelor date în ultimele zile în regiunea Kiev. Ajuns în saloane, Volodimir Zelenski le-a vorbit militarilor, a făcut fotografii alături de aceștia și le-a transmis că le dorește multă sănătate.

Însănătoşire grabnică, băieţi!”, le-a urat conducătorul ucrainean militarilor răniți în război.   Zelenski le-a transmis acestora că cel mai bun cadou va fi „victoria”.

 „Cel mai bun cadou pentru voi va fi victoria. Bravo vouă! Însănătoşire grabnică, băieţi!”, le-a transmis Volodimir Zelenski militarilor răniți în război.

President Zelensky walked to a hospital today to visit wounded Ukrainian soldiers and award them with state honors for their sacrifices. pic.twitter.com/LI0JScdkX7

— Christopher Miller (@ChristopherJM) March 13, 2022

Volodimir Zelenski i-a decorat pe soldații răniți în război

Mai mult decât atât, șeful statului ucrainean i-a decorat pe soldaţii aflaţi pe patul de spital, pentru curajul și sacrificiul lor. Președintele Ucrainei le-a acordat acestora ordine și medalii militare.

De asemenea, Zelenski a mulțumit personalului spitalului vizitat pentru munca exemplară depusă în condiții extrem de dificile și a decorat și mai multe cadre sanitare, care au avut grijă ca militarii răniți în război să primească cele mai bune îngrijiri. 

În cadrul vizitei sale de duminică, Volodimir Zelenski a fost însoțit de mai mulți oficiali ucraineni, printre care și șeful Biroului președintelui, Andriy Yermak, și secretarul de presă al președintelui, Serhiy Nikiforov.

Sunt 18 zile de când Rusia a invadat Ucraina, iar războiul a făcut, până în prezent, 579 de victime în rândul civililor, dintre care 79 de copii și tineri.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
obiceiuri foro colectia pamfil biltiu jpg
cel mai scurt zbor din lume jpg
carte pexels jpg
cumparaturi carucior plin mancare alimente jpg
piersici piersica adobestock jpg
crima botosani criminal jpg
miere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net