Momentul cumplit în care o jurnalistă aude sirenele de război chiar în timpul emisiei live! Cum a reacționat

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O jurnalistă de la postul ITV care făcea un reportaj live din orașul Lviv din Ucraina a auzit sirenele care anunțau un atac aerian, chiar în timpul emisiei sale. Iată ce le-a promis telespectatorilor!

Sirenele s-au declanșat chiar în timpul emisiei live Foto: ITV
Sirenele s-au declanșat chiar în timpul emisiei live Foto: ITV

Jurnalista Romilly Weeks a promis că va continua transmisia ei în direct la ITV News, duminică, 13 martie, în timp ce sirenele care anunțau un raid aerian s-au auzit în fundal. Ea raportează în direct din Lviv, Ucraina, pe fondul evenimentelor devastatoare care au loc acolo în contexul războiului ruso-ucrainean, informează Mirror.

Jurnalista le-a promis telespectatorilor că își va continua emisia

Dovada sa de curaj a fost aplaudată de către presa internațională, în special după ce un jurnalist american tocmai și-a pierdut viața după ce a fost atacat de forțele ruse, în apropierea capitalei Ucrainei.

Romilly Weeks actualiza Știrile ITV în legătură cu situația actuală din orașul ucrainean, întrucât tot mai mulți refugiați din capitala Kiev și din alte orașe mari se îndreaptă în prezent spre Lviv - care se află la aproximativ 70 de kilometri de granița cu Polonia - pentru a se adăposti de război.

În timpul emisiei sale live, au început să se audă mai multe sirene care anunțau un raid aerian. Cu toate acestea, în loc să se sperie și să se oprească, jurnalista a continuat să vorbească tare pentru a acoperi zgomotul provocat de sirene, promițându-le în același timp telespectatorilor că își va continua emisiunea, în ciuda circumstanțelor.

La auzul sirenelor, mai mulți oameni din jurul jurnalistei au început să caute adăpost. Însoțită de cameraman, Romilly a continuat să prezinte situația, arătând cum se pregătesc cetățenii ucraineni după ce aud sirenele de război. „Vreau să vă arăt ce se întâmplă”, a spus aceasta.

Foto: ITV
Foto: ITV

Nu a oprit emisia până când prezentatoarea nu i-a spus să caute adăpost

Jurnalista a explict că își dorește să le arate oamenilor de acasă cât de disperată este în prezent situația din Ucraina și nu a oprit emisia până când prezentatoarea emisiunii a sfătuit-o să caute cât mai repede adăpost.

Acum tocmai s-a declanșat o sirenă de raid aerian, dar vom continua. Sunt aici corturi de Cruce Roșie, sunt montate corturi de caritate, se aprovizionează cu mâncare, se aprind și focuri pentru că este foarte frig.

Acolo, în depărtare, sunt autobuzele care duc oamenii la granița cu Polonia. Lvivul s-a trezit dintr-o dată că lupta a ajuns foarte aproape de oraș.”, a spus ea, în timp ce sirenele se auzeau tot mai puternic.

Romilly, îți vom permite ție și acelor oameni din jurul tău să ajungeți cât mai repede la un adăpost. Mulțumesc foarte mult.", i-a spus prezentatoarea emisiunii, în timp ce emisia s-a mutat înapoi în studioul din Marea Britanie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net