Un soldat împușcat la Kiev a fugit din spital și s-a refugiat în România! Gestul disperat pentru a scăpa de război

#Război Ucraina-Rusia

Un bărbat care a fost împușcat și a suferit răni severe în timpul conflictului actual din Ucraina, a furgit din spital pentru a se refugia de război și a ajuns în România! Iată care este în prezent starea de sănătate a tânărului.

Un soldat împușcat la Kiev a fugit din spital și s-a refugiat în România Foto: Pixabay
Un soldat împușcat la Kiev a fugit din spital și s-a refugiat în România Foto: Pixabay

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, care este student, este originar din Turkmenistan și a luat parte la războiul ruso-ucrainean, fiind împușcat în capitala Ucrainei, Kiev, în urma unor schimburi de focuri. Tânărul a fost ulterior internat în spital în urma rănilor suferite, însă a fugit din unitatea medicală, dorind cu disperare să scape de întregul calvar, și a ajuns, în cele din urmă, în România.

Un soldat împușcat la Kiev a fugit din spital și a ajuns în România

Bărbatul împușcat a fost internat, sâmbătă, 12 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati" din Botoşani, a informat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei. Acesta urma studii universitare la Kiev.

Tânărul ar fi fost împuşcat pe 27 februarie, fiind ulterior internat în spital. Acesta a luat însă decizia de a fugi din unitatea spitalicească pentru a scăpa de război, dorind să ajungă în Turcia.

În timp ce se deplasa către această ţară, maşina în care se afla a fost atacată din nou de soldaţii ruşi, iar studentul s-a refugiat, în cele din urmă, în România. Acesta prezintă mai multe plăgi suprainfectate, în zonele în care a fost împușcat, iar șoldul și glezna le are fracturate.

Care este starea tânărului împușcat

A venit din Ucraina, din zona Kiev. Prezenta mai multe plăgi împuşcate în regiunea fesieră şi lombară, cu o fractură de şold stâng şi de gleznă (…) El este stabil, prezintă în continuare corpurile străine în zonele în care a fost împuşcat. A fost investigat în Unitatea de Primiri Urgenţe şi internat pe Secţia de chirurgie.”, a explicat medicul Monica Adăscăliţei.

Directorul DSP, care asigură şi gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, a confirmat faptul că plăgile bărbatului, obținute în urma împușcării, erau suprainfectate. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net