Fetiță cu arma în mână, în războiul cu Ucraina. Povestea din spatele fotografiei care a devenit virală

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Imaginea în care apare o fetiță ce avea în mână o armă a făcut înconjurul Internetului. Care este povestea din spatele fotografiei?

image

O imagine ce a devenit virală la scurt timp după ce a fost postată, a stârnit interesul internauților. În fotografie apărea o fetiță ce ținea în mână o pușcă.

Povestea din spatele fotografiei

Fotografia ce a devenit virală avea ca protagonistă o fetiță din Ucraina. Micuța avea o acadea în gură și o pușcă în mâini, fapt ce a făcut ca imaginea să aibă un impact emoțional mare. Imaginea a devenit virală la scurt timp.

Micuța în vârstă de 9 ani a fost fotografiată la cadrul unei ferestre dintr-o casă abandonată. Cel care a surprins imaginea a fost chiar tatăl fetei ce a spus când și de ce a decis să facă această poză.

Bărbatul a povestit despre tensiunea cauzată de informațiile care invadau Ucraina în ultima perioadă despre posibilitatea începerii războiului, lucru ce spera, însă, să nu se întâmple. 

''Tensiunea nervoasă a fost foarte mare în ultimele săptămâni, înainte de război. Informațiile venite arătau că un război va fi inevitabil, dar a fost de necrezut pentru noi. În același timp, societatea occidentală a demonstrat că este „ingrijorată” și nu a aplicat nicio sancțiune împotriva Rusiei'', declară forograful.

Acesta a decis, în data de 22.02.2022, înaintea declașării războiului, să facă câteva fotografii pentru a atrage atenția asupra posibilului atac. 

''Am decis să fac câteva fotografii care să atragă atenția asupra posibilului război. După cum se vede, am făcut această fotografie pe 22.02.2022, adică cu două zile înainte de război. Aceasta este o fotografie a fiicei mele cu o bomboană și cu o pușcă într-o clădire abandonată. Arma este a mea, fata nu poate să tragă. Are 9 ani. Desigur, arma nu a fost încărcată în timpul fotografierii”, a scris Alexei duminică pe Facebook, care mai precizează că multe persoane au criticat fotografia'', a spus acesta.

image

Atitudinea multora față de aceste imagini s-a schimbat în ultima perioadă, după ce au văzut ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina, potrivit acestuia.

Imaginea a fost folosită chiar și de către Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului Europei, la care a adăugat un mesaj despre sancțiunile dure împotriva Rusiei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net