Lazio își respectă suporterii: le returnează banii, după eșecul categoric din Liga Europa

Ultima actualizare:

Într-o țară în care cluburile își respectă suporterii, Lazio a anunțat că va returna banii pe bilete acelora care au însoțit echipa în Liga Campionilor, în meciul în care „vulturii” au cedat cu 1-5, în deplasarea la danezii FC Midtjylland.

Suporterii lui Lazio sunt respectați de club (FOTO: EPA)
Suporterii lui Lazio sunt respectați de club (FOTO: EPA)

Conducerea clubului Lazio a anunţat, vineri, că cei 225 de suporteri prezenţi la meciul de pe MCH Arena, din oraşul Herning, îşi vor primi înapoi banii, informează Reuters. Partida în care fundaşul român Ştefan Radu a fost schimbat în minutul 53, a fost una dureroasă pentru Lazio - italienii au fost depășiți categoric de formaţia daneză, care a înscris de cinci ori și a fost aproape chiar de golul al șaselea, printr-un penalti ratat. 

În primul eșalon italian, Lazio ocupă locul șapte, iar în Grupa H din Liga Europa se află pe a treia poziție, la egalitate de puncte, trei, cu Feyenoord, Midtjylland și Sturm Graz.

Ștefan Radu, omul-record al lui Lazio, aproape de retragere 

Unul dintre cei mai iubiți jucătorii all-time la Lazio, Ștefan Radu, se apropie de momentul retragerii din ipostaza de fotbalist, nefiind exclus să rămână în staff-ul clubului.

Ștefan Radu (stânga) a vorbit deja despre retragere (FOTO: Facebook S.S. Lazio)
Ștefan Radu (stânga) a vorbit deja despre retragere (FOTO: Facebook S.S. Lazio)

Aflat la gruparea italiană încă din anul 2008, românul în vârstă de 35 de ani deține recordul de cele mai multe meciuri disputate în tricoul echipei, 426. Totuși, în sezonul 2021/2022 a prins doar 12 meciuri pentru Lazio - 10 în Serie A și doua în Liga Europa. 

„Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage, la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez, în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului, mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a fost declarația făcută de Ștefan Radu pentru lalaziosiamonoi.it.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net