Lucescu Jr. scrie istorie: victorie record pentru PAOK în cupele europene

PAOK Salonic a avut o seară de vis, joi, în Conference League - trupa lui Răzvan Lucescu s-a impus în fața celor de la Eintracht Frankfurt, scor 2-1, în etapa a doua a grupelor competiției. De altfel, grecii se află pe primul loc în grupa lor, cu șase puncte acumulate.  

Răzvan Lucescu mai are un an de contract cu PAOK Salonic (FOTO: EPA)
Răzvan Lucescu mai are un an de contract cu PAOK Salonic (FOTO: EPA)

Victoria împotriva lui Eintracht Frankfurt este una istorică pentru PAOK: clubul grec nu a mai învins niciodată o echipă germană. Totodată, gruparea lui Răzvan Lucescu a ajuns la cea de-a cincea victorie consecutivă în cupele europene: formația din Salonic a început seria de victorii, pe 17 august, când a învins-o pe HNK Hajduk Split în meciul retur pentru calificarea în play-off-ul Conference League, scor 3-0. Apoi, PAOK Salonic s-a impus în fața scoțienilor de la Heart of Midlothian FC, atat pe teren propriu, cât și în deplasare, scor 4-0, respectiv 2-1. Pentru echipa antrenată de Lucescu au urmat cele două victorii din grupele Conference League, împotriva lui HJK Helsinki, scor 3-2 și lui Eintracht Frankfurt, scor 2-1.

Răzvan Lucescu, rezervat în privința șanselor de a ocupa o poziție fruntașă

Totuși, Răzvan Lucescu se prezintă cumpătat, în privința șanselor grupării sale de a păstra poziția fruntașă, PAOK mai având de jucat patru meciuri în grupele Conference League. „Nu vorbim de primul loc, este prea devreme. Cele trei puncte sunt importante! Avem patru meciuri. Eintracht este o echipă bună, ca și ceilalți din grupă. Trebuie să fim fericiți de rezultat, dar asta este. A fost un joc intens! Un joc pe care l-am jucat cu calitate, înțelegând momentele jocului și soluțiile pe care le-am găsit în timpul acestuia”, a declarat Răzvan Lucescu, în timpul conferinței de presă de la finalul partidei. Aflat la al doilea mandat, românul are un contract valabil până în vara lui 2024 cu șanse mari de prelungire. În vederea următorului meci, PAOK Salonic se va deplasa în Scoția pentru duelul cu Aberdeen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net