Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, meciul anului în Liga Campionilor

Manchester City a ratat 20 de ocazii, a marcat doar 4 goluri, dar a și primit 3 de la Real Madrid, în cele mai frumoase și intense 90 de minute din actuala ediție a Ligii Campionilor. Arbitrul român Istvan Kovacs s-a aflat la centru.

image
Istvan Kovacs s-a achitat perfect de sarcini (FOTO: EPA)

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, în ceea ce a fost, probabil, cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalty, care a fost transformat de Benzema.

Marele ghinionist al serii a fost Mahrez, care a ratat trei mari ocazii de a marca pentru City, spre marea disperare a antrenorului său, Pep Guardiola. 

Returul va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu, acolo unde Real are nevoie de o victorie la două goluri pentru a se califica în finala Ligii Campionilor, care e programată la Paris.

Până atunci, miercuri, de la ora 22.00, se joacă a doua semifinală, Liverpool - Villarreal. Returul acestui joc este programat la 3 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg
Marius Croitoru, suspendat (Sportpictures) jpg
Paige Spiranac, Instagram jpg