Manchester City și Real Madrid, scor 4-3, meciul anului în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Manchester City a ratat 20 de ocazii, a marcat doar 4 goluri, dar a și primit 3 de la Real Madrid, în cele mai frumoase și intense 90 de minute din actuala ediție a Ligii Campionilor. Arbitrul român Istvan Kovacs s-a aflat la centru.

Istvan Kovacs s-a achitat perfect de sarcini (FOTO: EPA)
Istvan Kovacs s-a achitat perfect de sarcini (FOTO: EPA)

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, în ceea ce a fost, probabil, cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalty, care a fost transformat de Benzema.

Marele ghinionist al serii a fost Mahrez, care a ratat trei mari ocazii de a marca pentru City, spre marea disperare a antrenorului său, Pep Guardiola. 

Returul va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu, acolo unde Real are nevoie de o victorie la două goluri pentru a se califica în finala Ligii Campionilor, care e programată la Paris.

Până atunci, miercuri, de la ora 22.00, se joacă a doua semifinală, Liverpool - Villarreal. Returul acestui joc este programat la 3 mai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net