Patru hoţi l-au agresat pe Joao Cancelo și i-au furat bijuteriile

Ultima actualizare:

În ultimii ani, mai mulți fotbaliști care activează în Anglia au fost victima unor răufăcători. Ultimul de pe listă este Joao Cancelo, jucător la Manchester City. Acesta a anunţat noaptea trecută, în social media, că a fost agresat de patru hoţi care au reuşit să plece cu toate bijuteriile sale.

Joao Cancelo e jucător de bază la Manchester City (Foto: EPA-EFE)
Joao Cancelo e jucător de bază la Manchester City (Foto: EPA-EFE)

Portughezul a precizat că familia sa a scăpat nevătămată din incidentul respectiv. “Din nefericire, astăzi am fost agresat de patru laşi care m-au rănit şi au încercat să facă rău familiei mele. Când opui rezistenţă asta se întâmplă. Au reuşit să ia toate bijuteriile mele. Nu ştiu cum pot exista oameni cu atât de multă răutate. Pentru mine cea mai importantă este familia mea şi, din fericire, ei sunt cu toţii ok. După atât de multe obstacole în viaţa mea, acesta este încă unul peste care voi trece. Ferm şi puternic, ca totdeauna”, a scris lusitanul într-o postare pe Instagram.

Cancelo a fost integralist miercuri, 29 decembrie, în meciul câştigat de Manchester City (1-0) în faţa formaţiei Brentford, în etapa cu numărul 20 din Premier League. Echipa portughezului este lider în clasament.

Născut în 27 mai 1994, la Barreiro (Portugalia), Joao Cancelo s-a format ca jucător de fotbal la centrele de copii și juniori de la FC Barreirense și Benfica Lisabona. Specializat ca fundaș dreapta, acesta a debutat ca profesionist la echipa secundă a clubului din capitala Portugaliei, în 2012. A evoluat mai apoi pentru Benfica (2013/2014), Valencia (2014-2018), Inter Milano (2017/2018) și Juventus Torino (2018/2019). Din 2019, el a disputat peste 100 de meciuri pentru Manchester City. În acest răstimp, a devenit campion al Portugaliei, Italiei și Angliei, disputând finala Ligii Campionilor anul acesta. Cancelo a evoluat pentru reprezentativele de juniori și tineret ale Portugaliei, iar pentru naționala mare a jucat 31 de partide, marcând și 5 goluri. În 2019, el a câștigat Liga Națiunilor.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net