Mărturiile lui Sefer, ex-Rapid: s-a ascuns opt ore în buncăr, după atacul Hamas

Ultima actualizare:

După ce a lăsat Rapidul pentru o înțelegere cu formația Hapoel Be'er Sheva F.C., Antonio Sefer a trecut prin niște momente teribile, în momentul atacului lansat de Hamas în Israel. Revenit, între timp, în România, tânărul fotbalist de 23 de ani a povestit cum s-au petrecut lucrurile, mulți dintre coechipierii lui ajungând pe front.

Antonio Sefer a lăsat în urma Rapid pentru o grupare din Israel (FOTO: Sportpictures)
Antonio Sefer a lăsat în urma Rapid pentru o grupare din Israel (FOTO: Sportpictures)

„Când am auzit sirenele, dimineaţa, am crezut că visez!”, mărturisește atacantul, care probabil nu va uita niciodată momentele de groază. „După câteva secunde, am fugit în buncăr. Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr. Aveam un pat, un televizor... Poţi să stai acolo cât timp este război şi sunt sirenele. Am jucători care sunt în război, sunt pe front. Sunt nişte oameni grozavi, sunt nişte oameni patrioţi, îşi iubesc ţara. Suntem în anul 2023 şi speram să fim mai liniştiţi şi să oferim mai multă iubire decât războaie şi ură...”, povestește fotbalistul român, într-o discuție cu as.ro. Între timp, campionatul din Israel este suspendat și are șanse să se reia peste o lună, deși pacea pare departe. 

Apreciat pentru empatia arătată față de situația din Israel

Hapoel Be'er Sheva F.C. l-a transferat de pe Antonio Sefer de la Rapid, în această vară, israelienii plătind jumătate de milion de euro. „Dragi fani, vreau doar să spun că mă gândesc la voi tot timpul. Acesta este cel mai greu moment, pe care l-ați traversat vreodată și nimeni nu vă poate repara sufletele. Ceea ce vi s-au întâmplat sunt lucruri pe care nimeni nu și le poate imagina. Sunt alături de Israel, sunt alături de voi, vă iubesc. Îmi este dor de Israel și aștept să mă întorc. Mă rog pentru voi”, a fost mesajul postat de Antonio Sefer pe Instagram.
„Ești rege, apreciem mult că te-ai gândit și ești alături de noi. Ne înțelegi foarte bine sentimentele și abia așteptăm să ne reîntâlnim și să ne revedem în vremuri mai bune”, „Ne-ai ajuns la suflet. Te iubim și îți mulțumim pentru efort”, „Ești uimitor, Toni!”, sunt câteva dintre reacțiile primite de fotbalistul român. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net