Mărturisirea lui Leo Messi: „Barcelona, prima mea opțiune!”

Zvonurile au fost confirmate, la câteva luni bune de la dezbatere - Lionel Messi și-ar fi dorit, de fapt, să revină la FC Barcelona, în momentul plecării de la Paris Saint-Germain în fotbalul din Statele Unite ale Americii. 

Leo Messi și-ar fi dorit o revenire pe Camp Nou (FOTO: Getty Images)
Leo Messi și-ar fi dorit o revenire pe Camp Nou (FOTO: Getty Images)

Într-un interviu acordat revistei americane „Time”, Leo Messi a povestit care a fost situația sa, odată plecat de la campioana Franței: „Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să reflectez împreună cu familia mea, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune a fost să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil... Am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. E adevărat că, după aceea, m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate să devină un campionat important în viitorul apropiat”, a explicat câștigătorul a opt Baloane de Aur. 

„A fost Arabia Saudită sau Majore League Soccer”

Ca ambasador al turismului pentru Arabia Saudită, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante”, a conchis sud-americanul.
Evaluat la 35 de milioane de euro de către Transfermarkt, Messi îmbracă, în prezent, tricoul lui Inter Miami, echipă cu care a semnat, vara aceasta, un contract valabil până la finele anului 2025. Anterior, campionul mondial a evoluat, în perioada 2021-2023, la Paris Saint-Germain, după ce a lăsat în urmă anii care l-au consacrat la FC Barcelona, club la care a evoluat la toate categoriile de vârstă, până a ajuns la echipa mare în Primera División, devenind unul dintre cei mai populari fotbaliști ai Planetei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net