Mazilu și-a aflat viitorul. Proaspăt ajuns la Brighton, a fost „cedat” în Olanda

Ultima actualizare:

Adrian Mazilu se pregătește de prima ligă olandeză, fiind împrumutat de Brighton&Hove Albion FC către SBV Vitesse, atacantul de doar 18 ani fiind deja prezentat la formația clasată pe ultimul loc.

Adrian Mazilu va juca în Olanda, până la finele acestui sezon (FOTO: Facebook)
Adrian Mazilu va juca în Olanda, până la finele acestui sezon (FOTO: Facebook)

După ce a plătit trei milioane de euro pentru a-și sigura serviciile românului, Brighton își dorește ca tânărul fotbalist „să prindă curaj” și să fie pregătit pentru campionatul englez, așa încât i-a găsit deja o formație unde să poată evolua, în Eredivisie. 
În cadrul prezentării sale din Olanda, cu „tricolorul” României alături, Adrian Mazilu a fost la sediul clubului împreună cu directorul tehnica al noii sale echipe, Benjamin Schmedes, care a punctat că a transmis că împrumutul este valabil până la finalul stagiunii în curs.

Împrumutat până la finele stagiunii curente

„Este o oportunitate incredibilă pentru mine! Vitesse e un club minunat. Evident, vreau să devin un fotbalist important pentru această echipă în lunile care urmează. Abia aștept să încep și să trec la muncă! Am multă energie” au fost cuvintele rostite lui Adrian Mazilu cu ocazia semnării înțelegerii. 
„A fost esențial pentru noi să acoperim postul de extremă în această perioadă de mercato, mai ales că Jonathan Miliano s-a accidentat și va lipsi o lungă perioadă. Adrian este un talent enorm și deja are o experiență importantă pentru vârsta lui. Suntem foarte fericiți că ni se alătură în jumătatea a doua a sezonului”, a spus și directorul tehnic al lui Vitesse. 
Românul va avea o misiune interesantă în campionatul Olandei, Vitesse aflându-se într-o situație delicată: cu doar 12 puncte în primele 18 runde, gruparea ocupă ultima poziție în Eredivisie și „se remarcă” prin cel mai slab atac din campionat, având 13 goluri înscrise. În plan general, Vitesse are în palmares o Cupă a Olandei, cucerită în sezonul 2016/2017 și a evoluat de trei ori în cupele europene.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
iubite fotbalisti romani jpg
Nationala Romaniei, asteptat de fani la baza de la Warzburg, din Germania, la EURO 2024 jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Razvan Marin la nationala Romaniei (EPA) jpg
Denis Dragus la nationala Romaniei (EPA) jpg
fani romani euro jpg
Dragus saruta sotia jpg
Nationala Romaniei (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net