Kylian Mbappé încheie cu fast ultimul meci la PSG, cucerind Cupa Franței

Ultima actualizare:

Kylian Mbappé a încheiat cum nu se poate mai bine perioada sa prolifică la Paris Saint-Germain, cucerind Cupa Franței, sâmbătă, în fața celor de la Olympique Lyon, scor 2-1. 

Kylian Mbappé încheie perioada la Paris Saint-Germain cu un nou trofeu (FOTO: EPA)
Kylian Mbappé încheie perioada la Paris Saint-Germain cu un nou trofeu (FOTO: EPA)

„Tot ce mi-am dorit a fost să termin bine la PSG. Există un trofeu. Există un timp pentru orice. Voi anunţa noul meu club la momentul potrivit. Mai sunt doar câteva zile până atunci, aşa că nu este nicio problemă. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dar cel mai important lucru era să termin bine aici. Indiferent de ce s-a întâmplat, cel mai important lucru a fost să câştig un ultim trofeu aici”, a fost declarația lui Mbappé, care se pregătește de Primera Division, urmând să îmbrace tricoul lui Real Madrid. Potrivit zvonurilor, atacantul de 25 de ani ar urma să semneze un contract valabil pentru cinci sezoane cu formația de fotbal de pe „Santiago Bernabéu”. De altfel, Real Madrid își propune să cucerească pentru a 15-a oară Liga Campionilor, finala competiției urmând să se dispute în Londra, pe 1 iunie, după ce gruparea din Spania a cucerit deja cel de-al 36-lea titlu de campioană.

Se pregătește pentru EURO2024

Estimat la o valoare de 180 de milioane de euro de către Transfermarkt, francezul lasă un urmă o perioadă plină de reușite la PSG -307 meciuri, 256 de goluri, 108 pase decisive-, echipă al cărei tricou l-a îmbrăcat vreme de șase ani, cucerind de șase ori titlul de campion al Franței, de patru ori Cupa Franței și de trei Supercupa Franței. 
Între timp, Mbappé se pregătește pentru EURO2024, turneul final fiind programat să se dispute în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie. Franța, echipă a cărei banderole de căpitan o și poartă, susținut de cifrele impresionante -46 de goluri în 77 de apariții- este repartizată în Grupa D, acolo unde își va măsura forțele cu Austria, Olanda și Polonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Nicolae Stanciu (Sportpictures) 2 jpg
romania bucurie jpg
Nicolae Stanciu (Sportpictures) jpg
Simona Halep (Sportpictures) jpg
Andrei Burca (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net