Mircea Lucescu are probleme de sănătate și se va opera la Kiev: „Aș putea părăsi Ucraina...”

Celebrul antrenor român de fotbal Mircea Lucescu a anunțat, pe rețelele sociale, că urmează să fie supus, la Kiev, unei intervenții chirugicale la picior. Tehnicianul care antrenează acum echipa Dinamo Kiev a explicat, într-o scrisoare deschisă pe Facebook, de ce a ales să se opereze în Ucraina, deși avea posibilitatea să se ducă oriunde în lume.

Mircea Lucescu are 77 de ani și antrenează Dinamo Kiev / foto: Click!
Mircea Lucescu are 77 de ani și antrenează Dinamo Kiev / foto: Click!

„De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club”, a anunțat Mircea Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev. 

Cine îi va ține locul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Totodată, în cadrul aceleași postări, Mircea Lucescu i-a anunțat pe fanii echipei pe care o antrenează cine îi va lua locul la cârma echipei din Kiev.

„Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune", a declarat Lucescu, potrivit aceleași postări. 

Mircea Lucescu suferă de coxartroză încă din tinerețe

Coxartroza este o afecține care se manifestă prindegradarea lentă, progresia ireversibilă a cartilajului articular de la nivelul șoldului. În urmă cu mai puțin de o săptămână, Lucescu a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, prezentată de Ovidiu Ionițoaia, și a vorbit de boala pe care a neglijat-o atâția ani.

„A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Mircea Lucescu: „Când terminam meciurile, eram plin de sânge”

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab”, declara Lucescu, potrivit Digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net