Nicușor Stanciu, optimist spre EURO2024: „Punctul care face diferența”

Ultima actualizare:

Naționala din România a obținut o remiză „albă” pe terenul celor de la Kosovo, vineri, în grupa care poate duce spre EURO2024. 

Nicolae Stanciu (stânga), optimist în privința calificării la EURO2024 (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Stanciu (stânga), optimist în privința calificării la EURO2024 (FOTO: Sportpictures)

„Sunt mulțumit, pot să spun, având în vedere condițiile în care s-a disputat acest meci, știam cu toții ce ne așteaptă, că va fi un meci de luptă, doar despre asta am vorbit în vestiar, cred că am răspuns foarte bine că echipă, cred că rezultatul de 0-0 este OK. S-a creat un grup extraordinar de unit, de bun, cum nu a mai fost de multă vreme la echipa națională, suntem foarte bine din toate punctele de vedere, am demonstrat că știm să și luptăm, «să băgăm alunecări», «să ne batem» cu ei, când e nevoie. Sunt convins că, la finalul campaniei, acest punct va cântări mult.
Noi știam de ieri, abia am reușit să ne antrenăm pe acest teren. Ți se schimbă tot planul tactic, ceea ce ai pregătit. Nu am simțit nimic
(n.r. în momentul în care Kosovo a marcat, reușita fiind, ulterior, anulată după consultarea sistemului VAR, pentru ofsaid), eram ferm convins, chiar le-am transmis jucătorilor, că în cele 20 de minute, cât mai erau, reușeam să egalăm. Nu am avut parte de niciun ajutor, cred că arbitrul a lăsat jocul liber, au fost câteva intrări la limită. Îi felicit pe toți pentru cum s-au comportat, azi”, a declarat Nicolae Stanciu. Fotbalistul a comentat și huiduielile în care a fost primită „naționala” României: „Doare, nu pot să folosesc anumite cuvinte acum, vor veni și ei la București și vor vedea acolo cum e, e o lipsă de respect din partea oamenilor de aici să facă acest lucru. Grupa e deschisă, se poate întâmpla orice, le-am zis și băieților, nu trebuie să așteptăm ca Israel să se încurce, Kosovo să se încurce. Noi trebuie să jucăm cu fiecare, dacă vrem să ajungem la Campionatul European, trebuie să ne câștigăm meciurile directe cu ei”, a mai spus mijlocașul celor de la Wuhan Three Towns.

România, la egalitate de puncte cu liderul grupei

România împarte Grupa I cu Elveția (6p), Kosovo (2p), Andorra (1p), Israel (1p) și Belarus (0p), țara noastră fiind pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu Elveția. Mai departe, atenția naționalei de fotbal se îndreaptă către deplasarea din Elveția, urmând ca meciul să aibă loc, luni, de la 21.45, fiind televizat de Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net