Un punct „chinuit”: România a remizat cu Kosovo, în calificările EURO2024

România abia-abia a reușit un punct cu selecționata din Kosovo, remizând, vineri seară, scor 0-0, pe un teren care a lăsat de dorit.

Dennis Man (stânga) a avut câteva ocazii (FOTO: Getty Images)
Dennis Man (stânga) a avut câteva ocazii (FOTO: Getty Images)

Partida care a contat pentru Grupa I de calificare la EURO2024 a fost la un pas să se încheie chiar cu o înfrângere pentru țara noastră, în minutul 69 Kosovo înscriind, însă golul fiind anulat, după consultarea sistemului VAR, pe motiv de ofsaid. 
Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul României, Edward Iordănescu, a împlinit 45 de ani. „Nu am simţit că a fost ziua mea, era cel mai puţin important lucru. Este un punct muncit, obţinut cu mult angajament. Este un rezultat important, îmi felicit băieţii. Am gândit jocul pentru trei puncte, ştiam că va fi dificil, am avut şi plasa de siguranţă de a lua doar un singur punct. Am vrut să fim mai proactivi, dar a trebuit să ne repoziţionăm. Am schimbat vreo trei jucători ca să ne adaptăm la condiţiile de joc. Echipa a răspuns bine. Sigur, Dumnezeu stabileşte vremea, dar gazdele nu au făcut eforturi pentru teren. Echipa a arătat că are caracter, că ştie să sufere şi, încet-încet, formăm un grup bun. Provocarea va fi următoarea deplasare şi recuperarea pentru meciul cu Elveţia. Am avut ceva emoţii să-l expun pe Ianis Hagi pe terenul ăsta. M-am bucurat că a intrat bine”, a comentat Edi Iordănescu. 

Urmează duelul cu liderul grupei

România împarte Grupa I cu Elveția (6p), Kosovo (2p), Andorra (1p), Israel (1p) și Belarus (0p), țara noastră fiind pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu Elveția. Mai departe, atenția naționalei de fotbal se îndreaptă către deplasarea din Elveția, urmând ca meciul să aibă loc, luni, de la 21.45, fiind televizat de Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net