Presa spaniolă, „incisivă” față de Kovács: „Se chinuia să ajungă acasă, în baie”

Ultima actualizare:

Croația a ieșit învingătoare, miercuri, din duelul cu Olanda, încheiat 4-2, contând pentru semifinalele din Liga Națiunilor de fotbal și condus la centru de către István Kovács. Grație acestui succes, croații se vor lupa pentru trofeu cu Spania sau Italia, finala fiind programată duminică, de la ora 21.45 și televizată pe Antena 1. 

 István Kovács, ferm în semifinalele Ligii Națiunilor (FOTO: Getty Images)
István Kovács, ferm în semifinalele Ligii Națiunilor (FOTO: Getty Images)

Dincolo de reușita Croației, prestația lui Kovács a stârnit controverse, nu doar în social media, ci și în presa internațională, în vreme ce evoluțiile „veteranului” Luka Modrić au cules toate laudele: „Modrić a continuat să trimită coechipierilor pase cu aceeași precizie de vultur, chiar și atunci când arbitrul Kovács se chinuia să ajungă acasă, în baie. Ce demonstrație de rezistență din partea veteranului!”, Modrić ajungând la 165 de selecții și 24 de goluri pentru Croația. „Probabil nu a acordat golul din cauza unui ofsaid, însă nu înțelegem de ce arbitrul nu a arătat clar motivul”, a mai consemnat cotidianul spaniol, făcând referire o decizie luată în minutul 120+2, atunci când arbitrul român nu a validat un gol al croaților.

István Kovács, în apogeul carierei sale

Dincolo de comentariile nemulțumite ale unora dintre părți, Kovács a urcat fulminant: prezent la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a fost al patrulea oficial pentru opt partide și constant delegat în Liga Campionilor, conaționalul nostru este apreciat la nivel internațional. 
Până să părăsească Liga Națiunilor în semifinale, Olanda avusese un parcurs ireproșabil în grupa competiției, numărând cinci victorii și o remiză în fața Belgiei, Poloniei și Țării Galilor și pornind cu prima șansă în penultimul act. De cealaltă parte, Croația se cam chinuise în grupa ei, din care au făcut parte Danemarca, Franța și Austria, producând, în cele din urmă, surpriza. Echipa care va câștiga competiția va primi 10,5 milioane de euro, în vreme ce finalista se va alege cu șapte milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net