Promisiunea lui Ianis Hagi, revenit la națională: „Ne vom bate acolo, sus”

Ultima actualizare:

Ianis Hagi a lăsat în urmă perioada „neagră”, în care o accidentare i-a dat mari bătăi de cap și recuperarea s-a dovedit anevoioasă, fotbalistul revenind, între timp, la prima reprezentativă. România se va duela cu Kosovo, vineri, de la ora 21.45, partidă televizată de Antena 1.

Ianis Hagi (stânga), din nou la națională (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi (stânga), din nou la națională (FOTO: Getty Images)

Jucătorul legitimat la Glasgow Rangers crede că, în cazul unui succes cu Kosovo şi Elveţia, echipa naţională a României se va lupta pentru a obţine calificarea la EURO2024 de pe primul loc al grupei.
Dacă reuşim două victorii acum, e clar că ne vom bate acolo sus pentru calificare. Însă nu ar fi corect să vorbim, dinainte. Trebuie să ne concentrăm, acum, pe primul meci, cel cu Kosovo şi pe antrenamentele pe care le mai avem, până atunci. Pentru a ajunge la Campionatul European e clar că trebuie să jucăm 10 meciuri foarte bine. Aşa că sperăm să încheiem acţiunea din iunie la fel cum am încheiat-o pe cea din martie (n.r. cu șase puncte din șase), a declarat mijlocaşul.

Optimist cu șansele de calificare

„Eu sunt mândru că am revenit la naţională. Mental şi fizic sunt pregătit pentru orice situaţie şi gata să dau 100% pentru echipa naţională. A fost dificil de fiecare dată când nu am putut să fac parte din lotul naţionalei, în ultimul an. Dar în martie colegii mei au făcut o treabă foarte bună, au reuşit să înceapă cu dreptul această campanie. Moralul va fi clar unul pozitiv, încrederea va fi mult mai bună”, a mai spus fiul lui Gheorghe Hagi.  
„Ar fi o mândrie să mă calific la EURO 2024, ştiu sentimentul de a mă califica la un turneu final, dar la Under 21 şi nu se compară cu nicio victorie la nicio echipă de club şi cu niciun trofeu. E o senzaţie unică, aşa că vreau să o trăiesc cât mai repede. Eu sunt foarte sigur de calificare, este sentimentul meu... Mă cunosc cu aceşti colegi de la 11-12 ani, ştiu cu cine ies pe teren şi nu am niciun dubiu că va veni şi momentul nostru”, a concluzionat jucătorul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net