Cinci pentru unul: cine e fotbalistul dorit cu ardoare de Chelsea de la Juventus

După un sezon deloc strălucit, Chelsea finalizând stagiunea abia pe locul 12 din Premier League, londonezii caută soluții să se redreseze și își pun speranțele într-un fotbalist de la Juventus Torino.

Dušan Vlahović, pe lista prioritară a lui Chelsea Londra (FOTO: Getty Images)
Dušan Vlahović, pe lista prioritară a lui Chelsea Londra (FOTO: Getty Images)

Astfel, în încercarea de a reveni în lupta pentru titlu, noul antrenor al echipei, Mauricio Pochettino, face demersuri pentru a-l aduce pe Dušan Vlahović. „Gazzetta dello Sport” notează că oficialii londonezilor sunt gata să cedeze nu mai puțin de cinci jucători pentru a obține serviciile atacantului sârb. Sursa citată îi dă ca plecați pe Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic, Trevoh Chalobah, Romelu Lukaku și Kalidou Koulibaly, având șanse ca „Bătrâna Doamnă” să accepte schimbul, dat fiind faptul că italienii s-au interesat deja de doi dintre acești jucători.

Londonezii „se bat” cu Real Madrid, Bayern München sau Newcastle

Ce îi poate sta în cale, însă, lui Chelsea este faptul că mai multe cluburi se întrec pentru Vlahović: Real Madrid, Bayern München sau Newcastle United sunt formații care au lansat și ele discuții cu gruparea torineză, astfel încât negocierile se pot lungi, iar calculele londonezilor să se complice.
În vârstă de 23 de ani, Vlahović are o valoare aproximativă de 75 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, cifrele sale în sezonul recent încheiat fiind de 14 goluri și patru pase decisive. Născut la Belgrad, vârful sârb a crescut la formația de tineret a lui Partizan, trecând ulterior la echipa mare, de unde a făcut mutarea în fotbalul italian, transferându-se la ACF Fiorentina și, mai apoi, la Juventus. 
Totodată, presa britanică, prin vocea celor de la „Daily Mail”, notează că antrenorul lui Chelsea are pe „lista neagră” de plecări 15 fotbaliști, printre aceștia numărându-se și João Félix sau Pierre-Emerick Aubameyang. De altfel, nici viitorul lui César Azpilicueta și N'Golo Kanté nu pare prea sigur pe „Stamford Bridge”, în cadrul „revoluției” care se pregătește la gruparea engleză.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net