Ofertă astronomică din fotbalul saudit pentru Mbappé. PSG ar fi de acord

Fotbalul saudit continuă să investească în aducerea unor nume mari, cel mai recent Al-Hilal purtând negocieri pentru venirea unuia dintre fotbaliștii momentului, Kylian Mbappé. Formația saudită ar fi dispusă să plătească 300 de milioane de euro pentru transferul francezului, ofertă cu care Paris Saint-Germain ar fi de acord. 

Kylian Mbappé, deocamdată încă la PSG (FOTO: Getty Images)
Kylian Mbappé, deocamdată încă la PSG (FOTO: Getty Images)

Campioana din Ligue 1 ar fi primit o scrisoare oficială de la clubul din Riyadh, cu o ofertă fermă şi o cerere de permisiune de a-i oferi un contract lui Kylian Mbappé. În această etapă, decisiv ar fi răspunsul fotbalistului, care nu și-a exprimat vreodată interesul de a evolua în fotbalul saudit, însă comparativ a vorbit despre o posibilă trecere la Real Madrid, un alt club interesat de serviciile sale, cu care a fost aproape să semneze, în urmă cu un an. 
Indiferent de destinația următoarea, plecarea lui Kylian Mbappé ar fi o chestiune de timp, în contextul în care fotbalistul a fost lăsat de echipa lui actuală acasă, în loc să participe la turneul de pregătire din Asia, ceea ce favorizează zvonurile despre o „ruptură”, în viitorul apropiat. Cert este că jucătorul în vârstă de 24 de ani a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care i-ar fi prelungit activitatea la gruparea de pe Parc des Princes, până în iunie 2025, lucru care i-a pus în încurcătură pe oficialii clubului parizian.

S-ar fi înțeles deja cu Real Madrid?

Atacantul francez, campion mondial cu selecţionata ţării sale, în 2018 şi finalist la Cupa Mondială 2022 din Qatar, a stârnit interesul mai multor cluburi mari, în ultimele zile, printre acestea numărându-se Chelsea Londra, Manchester United, Tottenham Hotspur sau FC Barcelona. De altfel, conducerea lui PSG este îngrijorată că fotbalistul s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid, în vederea unui transfer la clubul din capitala Spaniei, în vara anului 2024, când îi expiră actualul contract cu parizienii - iar o eventuală plecare a sa din ipostaza de jucător liber de contract ar fi o „afacere proastă” pentru PSG.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net