Spectacol la Miami: Leo Messi a debutat cu gol la formația lui David Beckham

Ultima actualizare:

Lionel Messi a avut primul său meci în tricoul lui Inter Miami, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost prezentat oficial, zilele trecute, la echipa de fotbal patronată de David Beckham.

Leo Messi (dreapta), debut cu gol la noua echipă (FOTO: Getty Images)
Leo Messi (dreapta), debut cu gol la noua echipă (FOTO: Getty Images)

Într-un duel cu Cruz Azul, contând pentru grupele Leagues Cup, campionul mondial a fost introdus pe teren, în repriza secundă și a reușit să înscrie decisiv din lovitură liberă pentru 2-1, în prelungiri ('90+4), întreg stadionul fiind în extaz la fiecare atingere a balonului de către argentinian, care a purtat și banderola de căpitan. Printre cei prezenți în tribunele stadionului s-au numărat Serena Williams, LeBron James sau familia lui David Beckham. De altfel, golul prin care Leo Messi a adus prima victorie pentru Inter Miami, după șase meciuri, a fost cel de-al 700-lea marcat, în întreaga lui carieră -exceptând penaltiurile-, fiind singurul jucător care a reușit să atingă acest număr. Mai departe, programul lui Inter Miami prevede o confruntare, miercuri, în fața celor de la Atlanta Utd, contând tot pentru grupele Leagues Cup, în vreme ce debutul sud-americanului în MLS se va petrece, cel mai probabil, în a doua jumătate a lui august, pe 21, pe teren propriu contra celor de la Charlotte.

Prezentat în fața a 20.000 de oameni, într-o ploaie torențială

Nu am nicio îndoială că ne vom distra copios, că vom trece prin momente bune și că se vor întâmpla lucruri foarte frumoase”, a fost replica lui Leo Messi, la prezentarea lui oficială, pentru care s-au adunat 20.000 de oameni, care nu s-au lăsat speriați nici de ploaie, nici de tunete și fulgere, vremea nefiind deloc prietenoasă cu marele eveniment al lui Inter Miami. 
În vârstă de 36 de ani și având o valoare aproximată la 35 de milioane de euro, Leo Messi a lăsat în urmă perioada petrecută la Paris Saint-Germain pentru a se alătura echipei din Florida, pentru care va juca, până în 2025. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net