Portarul unei echipe australiene a fost bătut de spectatori, în timpul unui meci

Imaginile de la un meci din Australia au făcut înconjurul lumii, după ce portarul uneia dintre echipe a fost lovit de suporterii intrați spontan pe teren, partida fiind imediat suspendată.

Portarul echipei gazdă a ajuns la spital (FOTO: Getty Images)
Portarul echipei gazdă a ajuns la spital (FOTO: Getty Images)

Confruntarea dintre Melbourne City și Melbourne Victory, de sâmbătă, din A-League, s-a încheiat prematur din cauza rănirii goalkeeper-ului lui City, Tom Glover, dar și arbitrului partidei, Alex King. Totul s-a petrecut în minutul 22, când potrivit presei locale, fotbalistul gazdelor ar fi aruncat înapoi spre peluza oaspeților o fumigenă dată de suporterii din acea zonă. La foarte scurt timp, câțiva susținători de-ai echipei oaspete au reușit să pătrundă pe teren și s-au îndreptat către portar. Arbitrul a încercat să intervină și să-l protejeze pe fotbalist, însă ambii au fost răniți la nivelul feței, fiind loviți cu o găleată metalică, în mod normal folosită de către pompieri pentru a stinge torțele. 

A părăsit terenul plin de sânge și a ajuns la spital

Urmările au fost serioase, portarul fiind cusut de medicii prezenți la stadion și, apoi, transportat de urgență la spital. În timpul altercației, a mai fost lovit și un cameraman aflat în imediata apropiere. Clubul Melbourne Victory a reacționat oficial la scurt timp și s-a declarat consternat de cele întâmplate, punctând cum „condamnă fără echivoc comportamentul îngrozitor” al spectatorilor de la acea partidă. Cel mai probabil, acesta va pierde meciul la masa verde cu 0-3, partida fiind suspendată în momentul în care gazdele conduceau cu 1-0.

Melbourne City este lider în primul eșalon australian, fiind la două puncte distanță de următoarea clasată, având un bilanț de cinci meciuri câștigate, o remiză și o partidă pierdută. De cealaltă parte, Melbourne Victory se află pe a opta poziție din 12 posibile, cu 10 puncte adunate în șapte meciuri, după trei victorii, un egal și trei înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net