Previziunile lui Dan Petrescu s-au adeverit: CFR Cluj, învinsă acasă de Sivasspor

Îngrijorările lui Dan Petrescu s-au adeverit și CFR Cluj a capitulat în fața turcilor de la Sivasspor, acasă, cu 0-1. Ocupantul băncii tehnice din Gruia a blamat arbitrajul, pe seama căruia a pus înfrângerea echipei sale.

image
CFR Cluj, neputincioasă în Conference League (FOTO: Sportpictures)

„Toate micile detalii au fost în favoarea lor. După ce ne-au scos mingea din poartă, au primit penalti... Nu înțeleg cum, la acest nivel, nu avem Goal Line. E foarte simplu, arbitrul are pe ceas și i se spune. Acolo a fost momentul cheie al meciului.

E 100% că am jucat mai bine decât în Kosovo. Repet, am avut gol, ne-au scos-o din poartă. Am avut trei penaltiuri clare! Dar nimeni nu o să mai vorbească despre asta. Avem nevoie de VAR, cu el am fi câștigat!”, a comentat tehnicianul. 

Fanii i-au cerut demisia 

După fluierul final, pe stadion au răsunat scandări prin care se cerea demisia lui Dan Petrescu, antrenorul oferind replica: „Nu am de ce să îmi dau demisia. Dacă echipa n-ar juca, nu ar ajunge la poartă, m-aș gândi la demisie. Eu nu înțeleg motivul acestor scandări. Dacă vine cineva și îmi explică... Am avut mereu rezultate”.

Președintele clubului i-a sărit în apărare „Bursucului”, declarând: „Aşa este, i s-a cerut demisia lui Dan. Vina e împărţită, şi a lui, şi a jucătorilor, şi a noastră. Noi nu luăm decizii la cald, am ajuns la o anumită maturitate. Vom analiza, vom discuta şi cu el şi vom vedea ce decizii vom lua. 

Calitatea jocului şi ultimele rezultate au dus la această situaţie. Dar să nu se uite că Petrescu a adus rezultate, a câştigat campionate. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune şi să aducem spectatori mai mulţi în tribune, a declarat oficialul. 

Grupa lui CFR Cluj e condusă de Slavia Praga (4p), urmată de Sivasspor (4p). Ardelenii sunt pe locul trei (1p), iar pe patru e FC Ballkani (1p).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bianca dragusanu
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Andrzej Duda FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE