Presa engleză a publicat ultimele imagini cu Emiliano Sala în viață

La trei ani după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în Canalul Mânecii, Emiliano Sala impresionează în continuare prin tragedia de care a avut parte. Între timp, BBC a obținut ultimele imagini cu el încă în viață, în care este văzut parcurgând etapele formale, înainte de zbor, în aeroportul de unde avionul avea să decoleze.

image
Emiliano Sala s-a prăbușit cu avionul în care zbura spre noua sa echipă (FOTO: EPA)

De altfel, din informațiile presei engleze, pilotul avionului care s-a prăbușit îi mărturisise unui prieten că aparatul de zbor era unul foarte periculos.

„O să port vesta de salvare”, se aude cum spunea pilotul avionului, David Ibbotson, într-o înregistrare audio, parte dintr-o discuție telefonică. Pilotul în vârstă de 59 de ani mărturisea unui prieten, la rândul său tot pilot, că aeronava este nesigură, spunând că ar fi auzit o explozie, în timp ce zbura către Nantes, pentru a-l prelua pe Emiliano Sala.

„Eram în mijlocul Canalului Mânecii și am auzit o bubuitură. Nu știam ce se întâmplă. Am profitat de ocazie pentru a revizui totul, mi-am verificat parametrii. Din moment ce totul era bine, am continuat să zbor. Dar, chiar mi-a atras atenția acel moment”, spunea pilotul prietenului său.

Fotbalistul ezita să se urce în avion

De altfel, s-a descoperit că și Emiliano Sala a avea o reținere, înainte de a se urca în acel avion. Cele mai sumbre presimțiri aveau să se confirme și, în ianuarie 2019, avionul la al cărui bord erau doar pilotul menționat și fostul jucător, Emiliano Sala, avea să aibă un accident și să se prăbușească, fără ca trupul celui dintâi să fie vreodată găsit. Prăbușirea a avut loc la puţin timp după decolarea din Nantes, destinația teoretică fiind Cardiff, unde Emiliano Sala urma să semneze un contract cu Cardiff City.

Fostul fotbalist le spunea prietenilor săi, în ultimul mesaj pe care a apucat să îl trimită: „Sunt aici în vârful avion, care pare să se destrame, zburăm aiurea spre Cardiff. Nu știu, vor trimite pe cineva să mă caute, dar nu știu dacă o să mă găsească. Dar, știi tu, tată... Îmi este atât de frică”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

cub loredana groza png
cub silvia chifiriuc png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg