Presa engleză, avertisment pentru Belgia: „El e demonul vitezei din România”

Presa engleză s-a arătat impresionată de unul dintre fotbaliștii României, care a evoluat aproximativ jumătate de ceas în victoria reușită în fața Ucrainei, scor 3-0, în prima etapă a grupelor de la EURO 2024.

Valentin Mihăilă (galben), lider într-un clasament UEFA (FOTO: Sportpictures)
Valentin Mihăilă (galben), lider într-un clasament UEFA (FOTO: Sportpictures)

Concret, Valentin Mihăilă este văzut drept un fotbalist periculos, jucătorul în vârstă de 24 de ani fiind în centrul atenției, în perspectiva următoarei partide, pe care România o va disputa împotriva Greciei. În contextul în care Mihăilă a fost remarcat drept cel mai rapid jucător de la EURO2024, în urma unei ierarhii realizate de UEFA, pe baza primei serii de meciuri disputate, „Daily Mail” a tras un semnal de alarmă către Belgia, numindu-l „demonul vitezei din România”.

„Un nume neașteptat ocupă primul loc”

„UEFA a făcut un clasament al celor mai rapizi jucători de la EURO 2024, până acum, iar în topuri apar câteva nume surprinzătoare. Un nume neașteptat ocupă primul loc, este vorba despre atacantul român Valentin Mihăilă, atingând cea mai mare viteză dintre toți fotbaliștii. Este demonul vitezei din România!”, notează ziarul englez. 
Reamintim că România face parte din Grupa E a turneului final, pe care o împarte cu Belgia, Slovacia și Ucraina. EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, iar țara noastră mai are două „hopuri” de trecut: pe 22 iunie, când va înfrunta Belgia, la Köln și pe 26 iunie, când va întâlni Slovacia, la Frankfurt. România conduce clasamentul grupei sale cu trei puncte, fiind urmată de Slovacia (3p), Belgia și Ucraina, ultimele două nereușind să acumuleze niciun punct. Țara noastră este pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile disputate în anii 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016, cea mai bună performanţă reuşind-o în urmă cu mai bine de două decenii, în 2000, când România a atins chiar sferturile de finală ale competiției.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic Instagram (1) jpeg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Farul Constanta Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Paksi FC Corvinul Hunedoara (EPA) jpg
Spania, EURO 2024 (EPA) jpg
fcsb stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net