Presa spaniolă, despre prestația lui Ianis Hagi: „Puțin spre nimic”

Dacă la echipa națională, Ianis Hagi a fost parte dintr-un grup pe val, bucurându-se de simpatie, nu același lucru se poate spune și despre experiența la cea de club. După ce Deportivo Alavés s-a calificat în 16-imile din Cupa Spaniei, în urma unei victorii la limită, presa spaniolă nu a fost tocmai iertătoare.

Ianis Hagi (centru), rezervă în ultimele meciuri în fotbalul spaniol (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi (centru), rezervă în ultimele meciuri în fotbalul spaniol (FOTO: Getty Images)

Deportivo Alavés a reușit cu greu să se impună cu o formație de Liga a IV-a, Terrassa FC, pe care abia a învins-o cu 1-0. Întocmai ca-n ultimele partide, Ianis Hagi a început ca rezervă și a fost introdus în joc, abia pe final, de data aceasta în minutul 73, fără a reuși să-i mulțumească pe jurnaliștii spanioli. 
„Dat fiind că a fost rezervă în meciul cu Terrassa sugerează faptul că el va fi titular contra celor de la Las Palmas în campionatul spaniol. Pe teren, el a făcut puțin spre nimic, ca restul rezervelor”, au scris cei de la „Noticias de Álava”, în contextul în care Ianis Hagi a adunat doar 63 de minute în ultimele patru meciuri ale echipei sale de club.

A ajuns la jumătatea împrumutului în fotbalul spaniol

De altfel, dat fiind bilanțul său în Spania la Deportivo Alavés, Ianis Hagi a fost „ținta” unei dezbateri despre prezența sa la EURO2024, acolo unde România are deja „biletul” pentru a participa la turneul final. Fostul selecționer al naționalei „tricolore”, Anghel Iordănescu, a punctat că un fotbalist care nu e activ la echipa de club nu e o alegere bună pentru echipa națională, ipoteză în care Ianis Hagi ar mai avea câteva luni să se redreseze. 
La cei 25 de ani ai săi, mijlocașul ofensiv evaluat la patru milioane de euro de către Transfermarkt evoluează la Deportivo Alavés sub formă de împrumut pentru un sezon, fiind legitimat la Glasgow Rangers, cu care are contract, până la finele primăverii lui 2026.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net