Prima reacție a familiei, după vestea șoc a jucătorului găsit mort în piscină

Fotbalul internațional este în stare de joc, după ce un jucător a fost găsit mort, miercuri, în piscina casei sale, informează presa externă. George Baldock, fundaş dreapta internaţional grec al echipei Panathinaikos Atena, a fost descoperit fără suflare. 

George Baldock, găsit mort în piscina casei sale (FOTO: EPA)
George Baldock, găsit mort în piscina casei sale (FOTO: EPA)

Trupul neînsufleţit al fostului jucător al echipei Sheffield United, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la domiciliul său din Glyfada, la periferia de sud a Atenei, potrivit aceleiaşi surse, cauzele morții sale nefiind încă elucidate. „Putem confirma cu tristețe faptul că George a murit. Suntem șocați de această pierdere teribilă. Rugăm media să ne respecte viața privată în aceste momente”, au fost cuvintele îndurerate ale apropiaților.
„Soția jucătorului îl căuta la telefon și nu reușea să dea de el, ea fiind plecată din Grecia, cu fiul lor. În disperarea ei l-a sunat pe proprietarul casei, care locuiește în penthouse și i-a spus: «Nu-mi găsesc soțul, poate e jos, în casă, vezi ce se întâmplă». Bărbatul a coborât și ce i-a fost dat să vadă... omul era în bazin, mort”, a povestit un agent imobiliar, care a adăugat că miercuri, „la 6-7, după-amiază, George era în viață. Eu am anunțat poliția și la club, iar unii jucători s-au dus acolo, să vadă ce se întâmplă. Apoi au apărut autoritățile, a venit ambulanța, au sigilat zona. Este posibil ca George Baldock să fi făcut o criză, să i se fi făcut rău. Altfel nu se explică. Pare să fi murit înecat”. Jucătorul semnase, vara aceasta, un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai.

Decizia luată în memoria jucătorului de doar 31 de ani

Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. De origine greacă prin unul dintre bunicii săi, fotbalistul s-a alăturat echipei naţionale a Greciei, în 2022, adunând 12 selecții pentru prima reprezentativă.  
În memoria sa, jucătorii naţionalei Greciei vor evolua cu banderole negre pe braţ, la următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Anglia şi Irlanda. De altfel, vestea fulgerătoarea a decesului lui Baldock a avut un impact uriaș asupra echipei sale, Panathinaikos, coechipierii internaționalului grec stabilind alături de staff și conducere să-și anuleze antrenamentele și activitățile de grup din această săptămână. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alvaro Morata (EPA) jpg
Nadal (EPA) jpg
Rafael Nadal retragere jpg
George Baldock jpg
Wimbledon (EPA) jpg
Axel Tuanzebe (EPA) jpg
Jelena Dokić (EPA) jpg
david popovici medalie jo fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net