Drama unui ex fotbalist United. Aproape de amputare, după ce spăla vasele

Ultima actualizare:

Un episod care ar fi putut avea un deznodământ tragic s-a petrecut în viața unui jucător din Premier League: fundaşul Axel Tuanzebe, legitimat la nou promovata Ipswich Town, va fi indisponibil aproximativ o lună din cauza unui accident domestic, potrivit anunțului făcut de către clubul englez.

Axel Tuanzebe (dreapta) a trecut prin momente care ar fi putut escalda (FOTO: EPA)
Axel Tuanzebe (dreapta) a trecut prin momente care ar fi putut escalda (FOTO: EPA)

Presa internațională relatează că sportivul congolez în vârstă de 26 de ani s-a tăiat la degetul mare, în timp ce spăla vasele şi a fost operat de urgenţă pentru a evita amputarea, potrivit antrenorului său, Kieran McKenna. Cu toate că situația se arăta banală, jucătorul s-a tăiat la deget, după ce paharul pe care îl spăla s-a spart. „A fost un accident nefericit, care îl va face să stea pe margine o perioadă. Va avea nevoie de intervenție chirurgicală, așa că va trebui să ne adaptăm și să regândim echipa pentru meciurile viitoare”, a punctat tehnicianul despre jucătorul care a fost salvat de la consecințe severe mulțumită intervenției medicale prompte. 

O carieră dedicată fotbalului englez și cel italian

În plan sportiv, Tuanzebe și-a început cariera de tineret la Manchester United, acolo unde a reușit să ajungă și la echipa mare de pe Old Trafford, până să se transfere la Aston Villa - de altfel, pașii aveau să-l poarte până și în fotbalul italian, unde a dat mâna cu SSC Napoli. În prezent purtător al tricoului lui Ipswich Town, fundașul are viitorul asigurat cel puțin până în vara anului 2025, când poate activa clauza de prelungire cu un sezon. 
De la promovarea în primul eșalon englez, Tuanzebe a bifat șase apariții, în acest sezon, pentru Ipswich, formație care se află pe locul 17 din cele 20 posibile, primul deasupra liniei de retrogradare, având un bilanț de patru egaluri și trei înfrângeri, aflându-se încă în căutarea primei victorii din stagiunea curentă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Wimbledon (EPA) jpg
Jelena Dokić (EPA) jpg
david popovici medalie jo fb jpg
Michael Schumacher (Getty Images) jpg
ianis hagi facebook jpg
Andres Iniesta (EPA) jpg
Antrenament nationala Romania (Sportpictures) jpg
dan petrescu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net