PSG, în aer. Un fotbalist de la campioana Franței, acuzat de viol

Tot mai mulți oameni din fotbal par să aibă mari probleme de comportament. După Dani Alves, acuzat de viol și arestat preventiv în urma probelor aduse împotriva sa, acum și un jucător de la Paris Saint-Germain e suspectat că ar fi comis o faptă reprobabilă.

Achraf Hakimi (dreapta, numărul 2), acuzat de viol (FOTO: Getty Images)
Achraf Hakimi (dreapta, numărul 2), acuzat de viol (FOTO: Getty Images)

La cei 24 de ani ai săi, Achraf Hakimi este subiectul unei investigații în Paris, după ce a fost acuzat de o tânără că ar fi violat-o. Anunțul a fost făcut de presa franceză, starul campioanei en-titre din Ligue 1 fiind căsătorit cu o actriță, Hiba Abouk, supranumită în trecut „cea mai frumoasă actriță din lume”.
Ziarele din Franța notează că fapta s-ar fi petrecut, sâmbăta trecută, după ce fotbalistul ar fi invitat o tânără de 23 de ani, pe care ar fi cunoscut-p pe Instagram, să vină la el acasă. Apoi, jucătorul ar fi depășit granițele decenței și ar fi încercat să o dezbrace pe femeie și ar fi forțat o serie de gesturi de apropiere, deși victima s-ar fi opus cu vehemență. Din păcate, scenariul ar fi mers mai departe și fotbalistul ar fi violat-o, până când femeia a reușit să scape, acuză procurorii. Potrivit mărturisirilor tinerei făcute în timpul discuției cu polițiștii, aceasta ar fi reușit să scape abia după ce i-ar fi aplicat fotbalistului o lovitură cu piciorul, reușind să-și contacteze repede pe cineva apropiat, cu ajutorul căruia să părăsească zona cât mai repede. Chiar dacă victima nu a făcut o plângere oficială încă, procurorii din Franța s-au autosesizat și au deschis o investigație pe numele marocanului. 

Achraf Hakimi formează un cuplu cu Hiba Abouk, împreună având doi copii. De altfel, fotbalistul și partenera lui au fost subiectul unor momente dezbătute, la Campionatul Mondial din Qatar, după ce jucătorul s-a bucurat mai întâi cu mama lui, iar abia apoi cu cea care îi este soție, din 2020 și până astăzi. Scena nu a rămas fără „ecou”, iar Hiba Abouk a reacționat imediat în acel moment, având loc un schimb „aprins” de cuvinte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net