Răzvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK? Unde ar putea ajunge

Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu are toate șansele să plece iar de la PAOK, potrivit presei din Grecia, fiind dorit în fotbalul arab. Tehnicianul de 54 de ani s-ar afla în atenția lui Al-Ain, formaţie poziționată pe locul secund în prima divizie a campionatului din Emiratele Unite Arabe.

Răzvan Lucescu ar putea pleca din nou de la PAOK (FOTO: EPA)
Răzvan Lucescu ar putea pleca din nou de la PAOK (FOTO: EPA)

Antrenorul român a revenit la PAOK, în vara lui 2021, după ce mai avuse un mandat de succes la Salonic, în perioada 2017-2019. Totuși, până la o posibilă „ruptură”, Răzvan Lucescu mai are un duel deloc de neglijat: finala Cupei Greciei, împotriva campioanei AEK Atena, pentru al doilea an la rând, după ce, sezonul trecut, PAOK a fost învinsă cu 1-0 de Panathinaikos.  

Ar ajunge la echipa unuia dintre cei mai mari bogați ai lumii

Dacă, anul trecut, PAOK s-a clasat pe locul secund în campionat, în cel curent formația lui Răzvan Lucescu de află pe a patra poziție, cu o etapă rămasă de disputat, astfel încât zvonurile unei eventuale plecări nu au întârziat să apară. Teoretic, antrenorul român ar mai avea un an de contract cu clubul din Grecia. Totuși, o plecare a sa la Al-Ain ar fi una de luat în calcul, dat fiind că este cea mai de succes echipă din istoria fotbalului din Emiratele Unite Arabe. Concret, formaţia numără nu mai puțin de 14 titluri de campioană în palmares - de două ori mai multe decât Al-Wasl, echipa aflată pe locul doi în clasamentul celor mai multe titluri, dintre acestea două fiind cucerite sub „comanda” lui Cosmin Olăroiu.
O eventuală plecare la Al-Ain ar însemna, cel mai probabil, o „lovitură” financiară pentru Răzvan Lucescu, dat fiind faptul că Al-Ain este deţinută de Mohamed Bin Zayed, preşedintele Emiratelor Unite Arabe, care are o avere estimată la 30 de miliarde de euro, fiind încadrat în Top50 cei mai bogați oameni ai lumii. Presa internațională notează că gruparea din fotbalul arab ar avea pe lista de antrenori doriți trei oameni: Răzvan Lucescu, Marcello Gallardo, ex-River Plate şi Alfred Schreuder, ex-Ajax. În prezent, Al-Ain este antrenată de ucraineanul Sergiy Rebrov, în cazul căruia nu există vreo certitudine că ar urma prelungirea cu clubul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net