Vâlvă pe „Santiago Bernabéu”: tatăl lui Haaland, dat afară din loja stadionului

Ultima actualizare:

Remiza obținută de Manchester City pe terenul lui Real Madrid, 1-1, marți, în Liga Campionilor, nu a fost lipsită deloc de tensiuni. Concret, tatăl lui Erling Haaland a fost protagonistul unor scene de șicane pe stadion, în cele din urmă fiind nevoit să părăsească loja de pe „Santiago Bernabéu”, după o serie de schimburi de replici cu susținătorii formației de fotbal din Madrid. 

Erling Haaland, o prezență discretă în ultimul meci al lui Manchester City (FOTO: Getty Images)
Erling Haaland, o prezență discretă în ultimul meci al lui Manchester City (FOTO: Getty Images)

Alfie Haaland a fost zărit apelând la tot felul de gesturi obscene și provocatoare către suporterii echipei adverse, existând martori care au relatat că ar fi aruncat cu diverse lucruri către simpatizanții lui Real MAdrid. Presa internațională notează că totul ar fi pornit de la faptul că fotbalistul legitimat la Manchester City ar fi fost contestat, pe întreg parcursul meciului, de către susținătorii grupării spaniole.

Replica lui Alfie Haalanad, după ce episodul a devenit viral

În cele din urmă, imaginile surprinse de cei aflați la fața locului arată cum tatăl lui Erling Haaland și un bărbat din anturajul său au fost îndemnați de forțele de ordine să părăsească zona lojei. 
„OK. Real Madrid nu a fost încântată de faptul că am sărbătorit golul lui Kevin De Bruyne. În afară de asta, am fost neviți să ne mutăm pentru că fanii lui Real Madrid nu au fost foarte bucuroși de scorul de 1-1”, a fost replica transmisă de Alfie Haaland, prin intermediul rețelelor sociale. 
Pentru remiza de pe „Santiago Bernabéu” și-au trecut numele pe tabela de marcaj Vinícius Júnior, care a marcat pentru Real Madrid, în minutul 36 și Kevin De Bruyne, care a stabilit scorul final în minutul 67. Real Madrid și Manchester City se duelează pentru un loc în finala Ligii Campionilor, care va fi adjudecat, miercurea viitoare, pe Stadionul Etihad. Lupta pentru celălalt loc din ultimul act al Ligii Campionilor se dă între AC Milan și Internazionale Milano.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net