Sumă fabuloasă prin care fotbalul saudit încearcă să îl atragă pe Leo Messi

Ultima actualizare:

400 de milioane de dolari - atât ar fi dispuși cei din Arabia Saudită, mai exact oficialii de la Al-Hilal, să îi ofere lui Lionel Messi, pentru a-și asigura serviciile campionului mondial de 35 de ani, informează presa internațională.

Lionel Messi, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)
Lionel Messi, pe picior de plecare de la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)

Astfel, acordul - care este negociat de tatăl lui Leo Messi - ar depăşi considerabil contractul antamat de Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr, care se ridică la peste 200 de milioane de dolari, fiind valabil până în vara anului 2025. Revenind la fotbalistul sud-american, Leo Messi a fost suspendat, la începutul acestei săptămâni, de către actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită, fără permisiunea grupării. Mai mult decât atât, PSG nici nu ar intenționa să-i prelungească înțelegerea, care expiră în vara aceasta, cu toate că există o clauză care ar face posibil acest lucru.

Un sezon la FC Barcelona și, apoi, transferul în fotbalul saudit - unul dintre scenarii

În contextul dat, transferul lui Leo Messi pare doar o chestiune de timp, principalele variante speculate fiind fie o revenire la FC Barcelona, fie o mutare în fotbalul saudit. Un alt scenariu de luat în calcul ar fi acela mixt: să mai joace un sezon la clubul catalan, apoi să ia calea spre fotbalul saudit. 
După oferta uriașă din fotbalul saudit, reacțiile nu au întârziat să apară, potrivit DigiSport. Presa internațională a comentat interesul pentru Lionel Messi, „Forbes” catalogând suma implicată drept „monstruasă”, același termen fiind folosit și de CBS Sports, în vreme ce AS notează că este o „megaofertă”, subliniind că un astfel de salariu „nu a mai existat în istoria sportului”. Nici „El Mundo Deportivo” nu face excepție, descriind situația: „Ofertă arabă amețitoare. 400 de milioane pe an!”, ilustrând informația cu o fotografie, care îi înfățișează pe Leo Messi alături de Cristiano Ronaldo, în meciul amical disputat de PSG cu Al-Nassr. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net