Ronaldihno Jr., pe urmele tatălui său. FC Barcelona l-a cooptat pe Camp Nou

La 20 de ani distanță, de când Ronaldinho începea „să facă legea” la FC Barcelona, fiul său a fost cooptat de către gruparea de pe Camp Nou, după ce a reușit să treacă de probele impuse de echipa catalană.

Ronaldinho și fiul său sunt legați, acum, și de FC Barcelona (FOTO: Facebook)
Ronaldinho și fiul său sunt legați, acum, și de FC Barcelona (FOTO: Facebook)

Pe numele său João Mendes de Assis Moreira, tânărul fotbalist va împlini, curând, 18 ani și, după un an de pauză de cluburi, va evolua la echipa de tineret a catalanilor, după ce a trecut de etapa probelor. Cel mai recent, fiul lui Ronaldinho a îmbrăcat tricoul brazilienilor de la Cruzeiro Belo Horizonte, unde evolua pentru echipa U17, înțelegere care s-a întrerupt în luna februarie a anului trecut. João de Assis Moreira este singurul băiat al legendei fotbalului sud-american, de-a lungul parcursului său în fotbal refuzând deseori să ofere informații despre familia pe care o are, din dorința de a nu fi tratat diferit în ipostaza sa de jucător.

Lovitură de imagine pentru grupul catalan

De numele lui Ronaldinho, între timp ajuns la 42 de ani, se leagă una dintre perioadele prolifice ale echipei FC Barcelona, brazilianul evoluând pe Camp Nou o vreme considerabilă, în perioada 2003-2008 și fiind considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor. Prin transferul fiului său la gruparea catalană, Ronaldinho se apropie din nou de echipa blaugrana, ceea ce poate fi considerat cu ușurință un avantaj de imagine pentru clubul din primul eșalon spaniol. În ceea ce-l privește pe fiul său, acesta a sosit la vârsta de 14 ani la clubul Cruzeiro, remarcându-se drept un jucător de atac și având alocat tricoul cu numărul 9. Cifrele tatăl său rămân un reper în istoria Barcelonei, Ronaldinho adunând 207 meciuri, 94 de goluri și 70 de pase decisive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg