S-au aflat ultimele două echipele din play-off-ul. Cum arată topul din România

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe, care au izbutit să-și asigure prezenţa în play-off-ul din Superliga României. Pe deoparte, covăsnenii s-au impus la Petrolul Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul Constanța a obținut o remiză „albă” la FC Botoșani.

Farul Constanța și-a asigurat prezența în play-off (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța și-a asigurat prezența în play-off (FOTO: Sportpictures)

Primul loc din ierarhia din fotbalul românesc este ocupat de FCSB, care are 64 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte. Pe locul patru se află CS Universitatea Craiova cu 46 de puncte, urmată de Sepsi cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe șase, cu 43 de puncte. Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023/2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Rapid-FCSB, meciul ultimei etape din sezonul regulat

Mai departe, ochii sunt ațintiți spre duelul dintre Rapid și FCSB, care are o miză importantă în economia titlului. Programat pe Arena Națională, sâmbătă, de la ora 20.00 și televizat de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport, meciul are o încărcătură mare, dat fiind faptul că va decide diferența de puncte din play-off dintre cele două echipe, puncte care se vor înjumătăți în faza următoare a competiției. O victorie pentru FCSB ar însemna un total de 67 de puncte în clasament, ceea ce ar duce la un start „fresh” cu 34 de puncte în play-off. De cealaltă parte, dacă rapidiștii s-ar impune, ar ajunge la 55 de puncte, așadar ar porni cu 28 mai departe. În cele din urmă, un egal ar consemna 65 de puncte pentru FCSB, respectiv 53 în sezonul regulat, așadar cele două ar începe play-off-ul cu 33 de puncte, respectiv 27.  Peste 40.000 de oameni sunt așteptați la duelul din primul eșalon românesc, dintre primele două clasate, în contextul în care au fost scoase la vânzare aproximativ 48.000.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net