Hagi „a explodat”, după criticile primite de Ianis. Cazul a ajuns în presa britanică

Pe fondul „vocilor” care spun că Ianis Hagi nu reușește să-și găsească locul în fotbalul internațional și să nu se impună la Deportivo Alavés, tatăl fotbalistului de 25 de ani a intervenit, luându-i apărarea, situația fiind trecută în revistă și de presa internațională.

Ianis Hagi urmează să revină, în vară, la Glasgow Rangers (FOTO: Facebook)
Ianis Hagi urmează să revină, în vară, la Glasgow Rangers (FOTO: Facebook)

 „Ianis Hagi, care nu a reușit să se impună la Alavés, a fost apărat de tatăl său, Gheorghe, printr-un discurs aprins de 17 minute. A declarat că internaționalul României va reveni la Rangers, în această vară. Hagi Jr. a fost pe bancă pentru al 11-lea meci consecutiv din La Liga. El a sperat că va reuși să-și relanseze cariera departe de Scoția, fiind împrumutat de Michael Beale. Ianis a primit critici în țara sa natală - unii experți susținând că nu ar trebui să fie convocat pentru EURO2024. Fostul star de la Real Madrid și Barcelona, ​​Gheorghe, a sărit în apărarea fiului său în timp ce acesta a fost abordat de presa din România. El susține că fiul său a fost surprins de fostul antrenor Michael Beale, când a fost lăsat în afara echipei pentru play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven, moment care a declanșat mutarea în Spania”, informează presa britanică.

Ce a declarat „Regele” despre situația fiului său

Gheorghe Hagi a amintit că, la vară, fiul său va reveni la Glasgow Rangers și că nu se mai pune problema unui nou împrumut la Farul Constanța. „Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo! A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, «nu îl salvează tata». Nu se mai poate, îmi vine să râd, când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi. A ajuns la un nivel! Cred că nivelul lui Ianis este de primii trei ai României ca experiență internațională. A jucat afară, a reușit afară, are meciuri în cupele europene!
A câștigat premiul de cel mai bun jucător și la noi în țară și afară. Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu și presiune mare, a făcut diferența. A făcut diferența! A ieșit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreți mai mult, ca să vă convingeți? Ce vreți mai mult de la un jucător care iubește România?! Vă amintesc că s-a calificat la seniori, s-a calificat de două ori la U21! În octombrie, toată toamna, a făcut diferența venind după un an de accidentare
(n.r. marcând golul victoriei în meciul decisiv cu Israel), e parte din discursul lui Hagi, care s-a răspândit repede la nivel internațional. 
Legitimat la Glasgow Rangers, Hagi Jr. a fost împrumutat în campionatul spaniol, având o înțelegere valabilă din vara lui 2023 până la finele lui iunie 2024. În tot acest timp, românul estimat de Transfermarkt la 3,5 milioane de euro a adunat 21 de apariții în toate competițiile în tricoul grupării spaniole, marcând de două ori și consemnând o pasă decisivă. Deportivo Alavés ocupă locul 13 din cele 20 posibile în Primera División, având un bilanț de șapte victorii, opt remize și 12 înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net