Ianis Hagi, la răscruce de drumuri? „Acum suferă și e frustrat”

Internaționalul român Ianis Hagi s-ar afla într-un moment dificil al carierei, fotbalistul de 25 de ani negăsindu-și locul în campionatul spaniol, notează presa scoțiană. 

Ianis Hagi încă nu-și găsește locul la echipa de club (FOTO: EPA)
Ianis Hagi încă nu-și găsește locul la echipa de club (FOTO: EPA)

„Rangers Review” atrage atenția asupra faptului că Hagi Jr. ar traversa cel mai complicat moment al carierei sale: rezervă la Deportivo Alavés, acolo unde este împrumutat, românul ar urma să revină, în vară, în tricoul lui Glasgow Rangers, cu care are contract până la finele primăverii lui 2026, însă având șanse să ia mai curând calea unei alte echipe.
„Noua provocare ar fi trebuit să îi readucă încrederea în sine. Pentru el a fost o răscruce de drumuri. Acum suferă și este frustrat”, au subliniat jurnaliștii britanici. Cifrele jucătorului arată două goluri marcate în cele 22 de apariții la gruparea spaniolă, unul dintre momentele de cotitură petrecându-se în toamna lui 2023, în noiembrie, când fotbalistul român a ratat un penalty, episod în urma căruia și-a pierdut locul de titular: „Se vedea greutatea momentului pe fața lui”, a conchis publicația scoțiană. 

Mai are câteva luni la dispoziție să-și câștige locul la EURO2024

De altfel, dat fiind bilanțul său în Spania la Deportivo Alavés, Ianis Hagi a fost „ținta” unei dezbateri despre prezența sa la EURO2024, acolo unde România are deja „biletul” pentru a participa la turneul final. „Voci” importante din fotbalul românesc indică faptul că, atâtă vreme cât un fotbalist nu e activ la echipa de club, nu poate fi o alegere bună pentru echipa națională. La cei 25 de ani ai săi, mijlocașul ofensiv evaluat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt nu a reușit să se impună ca jucător indiscutabil la Deportivo Alavés, ceea ce îi complică situația în vederea Campionatului European, având la dispoziție numai câteva luni să se redreseze și să-și asigure prezența la turneul final din Germania, programat în perioada 14 iunie-14 iulie. România a fost repartizată în Grupa E de la EURO2024, unde își va măsura forțele cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net