Stanciu, autorul „Golul anului”. Ce înseamnă pentru el calificarea la EURO

Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei Nicolae Stanciu a primit din nou trofeul „Golul Anului 2023”, purtătorul banderolei de căpitan al echipei naționale aflându-se în ultimele zile libere, înainte de plecarea în cantonament cu echipa de club. Mijlocașul a câștigat distincția, în urma votului publicului, povestind cu acest prilej ce înseamnă calificarea României la EURO2024

Nicolae Stanciu, premiat a treia oară (FOTO: Sportpictures)
Nicolae Stanciu, premiat a treia oară (FOTO: Sportpictures)

Cel mai frumos gol al anului, aşa cum au votat iubitorii „sportului rege”, a fost cel marcat de Nicolae Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. „Mă bucur că reuşita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus mijlocaşul naţionalei, care a mai punctat într-un interviu oferit pentru FRF TV care este succesul tricolorilor: „comunicarea e cheia, relaţia bună între noi, vorbim despre orice, luăm deciziile împreună ca să fie bine pentru întreg grupul”.

Cum a comentat transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur

„Anul 2023 a fost cel mai bun din carieră datorită acestei calificări. A fost singurul meu obiectiv. Am reuşit o performanţă istorică, nu am pierdut niciun meci! Văd că multă lume iubeşte naţionala şi sper să facem ceva frumos la EURO2024. Mai am timp două-trei zile de relaxare şi îmi petrec timpul cu soţia şi fetele, pentru că apoi iar voi fi departe de ele”, a spus fotbalistul, adăugând despre adversarii țării noastre că alcătuiesc „o grupă accesibilă”.
„Cred că este extraordinar pentru fotbalul nostru, i-am trimis un mesaj, l-am felicitat, i-am spus să rămână la fel. Sunt convins că va face faţă şi se va impune ca titular la Tottenham. Cred că trebuie să fie un exemplu pentru cei tineri”, a concluzionat Nicolae Stanciu, referindu-se la transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur. 
România a fost repartizată în Grupa E de la competiția europeană, alături de Belgia, Slovacia, plus câștigătoarea play-off-ului B - semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina vs. Ucraina și Israel vs. Islanda). EURO2024 se va desfășura în perioada 14 iunie-14 iulie, fiind cea de-a XVII-a ediție și va fi găzduită de Germania, în nu mai puțin de 10 orașe: Berlin, , Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt pe Main, Gelsenkirchen, Köln, Leipzig, Hamburg, München și Stuttgart.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net